Valla bana da kaynanam kayınpederin ismi mesajları verdi açıkça koymam dedim hatta babamın adını koyabilirim onun adını çok beğeniyorum diye de ekledim. Diyoki ikisinin ismini birden koy o zaten hayattan olmaz dedim . bide daha biz nişanlıyken babanın adı çok güzel onu koyarsın falan diyodu. Cinsiyeti öğrenmeden önce de ben hep kız hissediyordum tabi bütün sülalesi kız seninki dediği için de baya etkilendim bundan.kendisi de kız olsun kız olsun diyordu hep meğerse hep erkek istiyormuş eşime sürekli erkek olsun diyorlarmış , bana böle diyodun dedim oğluna da sürekli böyle diyormuşsunuz dedim neymiş efendim sünnet olacağı içinmiş altınları alırız hesabı yapıyor heralde kendince. Düğünde hiç bir emekleri olmadığı gibi düğün kıyafetlerini bile eşime aldırmışlar öyle bir iki de değil ha. Düğün paralarıyla oğlum borçlarını öde diceklerine gitmişler ev borçlarını Ödemiş’ler tabi ben bunu hamilelikten sonra öğreniyorum onların ev borcunuda ödüyoruz 3 katlı evleri var ama biz kiradayız 😬😬 hala da çocuğa kredi çektirecem diye uğraşıyor babası. Yer satıp ödicek sözde ama satmaya da hiç niyeti yok. Ayyy düşündükçe delleniyorum yaa nasıl bu kadar bencil olabilir bi anne baba . Ama sorsanız benim herşeyimi onlar yaptı