drkgrss kızlar birşey sormak istiyorum , 9. Haftaya girdim ve cildim 1 haftadır inanılmaz kötü kocaman kocaman sivilcelerim çıkıyor , sizde yaşayan var mı? Geçen hafta regl olmam gereken zamandaydım ve olmadım diye çıktı diye düşünüyorum sizce?
Snmgks drkgrss aynı dertten bende muzdariptim. Batıl inanç ama kız olacak dediler bizimki kız 👧 umarım hep böyle geçici problemlerimiz olur
drkgrss rumeyssa kaç haftalıksın? Ya geçiciyse hiç sorun değil ama böyle kalmasından veya iz kalmasından çok korkuyorum çünkü çok büyükler
Pinarars Zaten alerjik bir cildim vardı ama hamilelikte had safhaya çıktı. Yüzüm egzama dan kızarıklıktan kurtulamadı. Ellerimde çoğu zaman şiddetleniyor ancak bol Nemlendirme yapıyorum yine de bana mısın demiyor. Kız bebek annenin güzelliğini alıyormuş cidden🙈🥰
Yasmin1 drkgrss benimde ilk haftalar özellikle çenemde koca koca sivilceler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Geçti şükür elleme sakın kendiliğinden geçiyor 😍
EbruIrmakAhmet drkgrss canım 18 haftalığım hala aynı sorunu yaşıyorum bide neymiş erkek bebek güzelleştirirmiş pehhh 😂😂
drkgrss EbruIrmakAhmet ya ben onlara çok inanmıyorum Zaten , tatlı yersen erkek , ekşi yersen kız diyolar o da yalan🙈 ay ben cinsiyetini çok merak ediyorummmmm
Gunesaydeniz Benimde başlarda çok çıktı millet kız olacak herhalde annenin güzelliğini alıyor diyordu? Hamile kadına böyle demeleri de öküzlükten başka bişey değil o ayrı. Şimdi 15+4 üz çok nadir küçük küçük çıkabiliyor. Cinsiyetiniz erkek😌 umarım sizin yüzünüzde geçer🙏🏻
Hilalse drkgrss Canım ben dün doktora gittim bunun için çünkü geçmiyo 10 gündür ve sırtımda karnımda hiç olmazdı bende rahatsız oldum artık bir krem verdi daha bi kere kullandım küçülttü hepsini bence sende bi doktora görünebilirsin