zengooo Ben şuan tüp bebek tedavisinde yım de iki kızım olursa biri ☀️ Güneş & Çiçek 🌻masal i 7 sene önce düşündük olmayınca herkes koydu İLGİN,NİLÜFER,YASEMİN,NEVRA (BEYAZ ÇİÇEK)GÜL,BALÇİÇEK,PİRAYE
Adige09 tuba-ozdogan İcinden gönlünden tesadüfen bir olay ya da anı olabilecek bir şey yasarsan onu koy başkalarına sorarak isim koyulmaz zaten ama lütfen Kuran da geciyor diye anlamları sacma sapan yada uydurulmuş isimler koymayın.Aleyna gibi anlamı Ve ki gibi bir edattır.Ecrin güya cennetten kopup gelen bisey ama o da kesin degil anlami dogru degil cogu yerde.Yani anlatmak istedigim net yalın size göre degerli bir isim koymaniz ömür boyu bir insanin karakterine etki edecek bir konu isim meselesi... Ben mesela kizim olursa Tomris koymak isterim İlk Türk kadin Hükümdar dır.Amazonların hükümdarı ayrica :)
Didi6 tuba-ozdogan Bence çok aşırı modern bir isim olmasın. Abisinin ismiyle biraz uyumlu olsun, biraz klasik olsun. Başak - Banu - Yasemin - Bahar - Dilek - Gülşah - Belgin - Esma - Esra - Kardelen
Cansinsen_ tuba-ozdogan asel lina,asel meva,alya,ahsen hüma,elif azra bu arada bu isimler hep dini gğzel anlamlı isimler
Ynmb tuba-ozdogan benim ablamın ikizlerinin adı fatma ve henna, zülal, melike ve züleyha isimlerinide çok beğeniyorum
Gzd_Aras23 tuba-ozdogan bizim kızımız için seçtiğimiz isim Minel Yudum artı olarak beğenip elediğimiz isimlerde bunlar ; Sare , rosa , liya , hüma , asel ...