esideger Elizan nare koyucam bende :) fikir olabilir sizede elizan:uzaktan gelen ezan sesi nare:güç, kuvvet uzaktan gelen güçlü kuvvetli ezan sesi olarak düşündüm anlamlı geldi :)
tubikk044 esideger bende Eliz düşünüyorum ama anlamından dolayı kararsızım elizanda Eliz den türemiş diye geçiyor bu anlamı nereden buldunuz Eliz in de başka anlamı var öı acaba merak ettim
Seren-61 Esre koymak istiyorum bende ama bi anlamı olmadıgı için eşim istemiyor😔 halbuki küçüklüğünden beri kızım olursa esre koyacam diyodu alışmştm🤰
tuba-ozdogan Seren-61 ua zaten bi isme tam tamam dıosun sonra bırden soguyosun anlamıyprum bende hep asya derdım arkadsım koyunca kaldı. ortada 😂😂
tuba-ozdogan Erenveannesi bahaeddine uyumlu ısım bulmak baya zor gercekten oglumla yasıt kımsede yok bu ısım cok farklı gelıor herkeze 😂😂 sımdı fox da öaskeli besler oynuyor orda bahaeddın var ya cocuk nasıl mutlu anne bak benım adımdan var dıe 😂😂
Erenveannesi tuba-ozdogan valla bir şey söyleyeyim mi bence Bahaeddin çok güzel bir isim eski gelebilir ama ben beğeniyorum 😊 okula gittiğinde sınıfında 10 tane Karan 5 tane Asaf olacak bence oğlunuz da ilerde isminden memnun olacak 😊
mervefhmogl35 Bi yerde okumuştum hazel diye isimdi anlamıda güzeldi ama hatırlayamadım anlamını. Beril, Ilgın, Bilge bunlarda güzel
Zynp01 tuba-ozdogan neva da çok güzel bir isim . Neva adında bir kitap vardı bayılmşyım ordaki karaktere
Ay_isigi tuba-ozdogan kızım olsaydı adını Asel lina koyacaktım. Asel cennette ki bal irmağı demek lina ise hurma fidesi anlamında kuran geçiyor. Ama oğlum olacak nasipse bende ona isim arıyorum ama bulamiyorum
RecepAli_Mom tuba-ozdogan Bende 24 haftalık hamisim 🤰 13.haftada doktor kız demişti bende çok istiyodum bi kızım olmasını ECRİN düşünmüştük ismini yanlış hatırlamıyorsam geçen aydı doktor erkek dedi hayallerle birlikte isim de suya düştü 🤦♀️🤭 Allahin hediyesi anlamında 🥰💝