Mrcmk77 Merhaba kızlar kızıma elisa ismini koymak istiyorum gerçekten anlamını bilen varmı anlamı cennet kapısında bekleyen melek olarak yazıyor internette bazı yerlerde hristiyan kökenli diye ama çokta beğendim sizce nasıl
Selinsu Mrcmk77 bende elisa duru koyucam. Anlamı hakkinda net bi bilgi kaynak yok araştırdigim kadarıyla. Elizabeth isminin kısaltılmışı diyorlar bilmiyorum. Ben begendigim icin koyucam kulağa hoş geliyor
Suheyla19A Mrcmk77 elisa degilde esila isminin anlami o diye biliyordum bende yanilmista olabilirim arastir iyice canim harf yanilgisindan yanlis telefuzu olan isim koyma
Elisakerem Mrcmk77 kizimin adi elisa 6 yaşında şuan sakin bir çocuk benden sonra arkadaşım koydu hatta kabede hocaya falan sormuştu koyayimmi diye oda koyabilirsiniz demisti oda
Mervemm Mrcmk77 ben cok ama cok beğeniyordum hala kizima elisa diyoruz arada ama baya araştırdım hocalar koyma dedi. Oyle bir isim müslüman ismi degil dinimizde yer almiyor dedi allah katında hesabi var dediler diye suan kizi. Isimsiz hala isim arıyorum. Eslina kuranda geçiyor buda fikir olsun
Mervemm Elisakerem gerçekten mi aceba. Bende arastirdim yok dediler bana koyma dediler. Nihat hatip oğlu bile sormuşlar.
Suheyla19A Elisakerem hmm doğrudur canim iki isim cok cok yakin birbirine elisayi ilk defa duydum ama cok kibar bi isimmiş
Perran Mrcmk77 Elisa da cok güzel fakat Ben yurtdisindayim almanlar cok elisa koyuyor anlamini Bilemedim
Mrcmk77 Mervemm işte bu yüzden kararssız kalıyorum biraz daha araştıralım o zaman 🙄 telaffuz olarak çok kibar bi isim ama anlamı işte 🤦🏻♀️
Elisakerem Ben ilk esila niyetlenmiştim ama teyzesi elisa olsun daha kibar demisti elisa koyduk babası da yaren koydu elisa yaren adı doğduğu günden belli hiç üzmedi beni hep sakin bir çocuktu şimdi 6 yaşında
Mervemm Elisakerem bende cok beğeniyordum suan 21+4 hamileyim esim ile alistok elisa diyoruz ama gunah dediler diye koymiycam.😔
Mervemm Mrcmk77 aynen kesinlikle bende cok kibar bir isim diye begendim ama iste allah katında hesap vakti zorluk cekmeyelim.canim.