Kızlar 15 haftalık hamileyim ama beyaz tenliyim ve birden kilo alımı oldu bende. Karnımda gerilmeye başladı. Şu an hafif çatlama gördüm acaba ben mi yanlış görüyorum dedim ama gösterdiğim kişilerde başladığını söyledi. Ben çok erken olduğunu düşünüyorum. Var mı öneriniz ve tavsiyesiniz acaba?

SemanurOgz ben hindistan cevizi yağı aldım 3 kere kullandım rengi bile açıldı kullan bence

Benim ilk doğumumda olmuştu iç karnım geniş olduğu için çatlama ve kilo alımı oldu bünyeyle alakalı

Doğrudur çünkü bende bembeyaz tenliyim ve kırmızılıklar başladı o haftada 😂karnım hatta bazen ağrıyor hissediyorum o çatlama hissini 😅şuan 19 haftalığım

SemanurOgz ben 20. 21. Haftada o zamanlardı zeytinyağı sürmeye başladım hala sürüyorum canm bazen Hindistan cevizi yağı bazen elime ne gelirse zeytinyağı hic çatlamam falan olmadı kremler etki etmiyor çok fazla bir de ciltle alakalı çatlayacaksa catliyor ne yaparsan yap

SemanurOgz bu hazır kremlerden kullanmayın karın içine temas ettiği ve bebeği etkilediği söyleniyor siz zeytinyağı tatlı badem yağı hindistan cevizi yağı kantaron yağı bunları kullanabilirsiniz doğal yağ hepsi

SemanurOgz ben karnım kaşındıkça hindistan cevizi yağı sürdüm doğum yaptım ve hiç çatlağım yok bacağımda bi iki tane var oraları da görmediğimden süremedim tabi benim az kilo almış olmam da etkili olmuş olabilir ama hindistan cevizi yağının da çok faydasını gördüm

SemanurOgz Bence riske atma canım zeytinyağıyla falan, iyi bir çatlak kremi alıp sabah akşam sür, illa zeytinyağı, hindistan cevizi yağı istiyorsanda onlarıda arada bir sürebilirsin birde bol su iç 👍

Marryy ikisinide alıp birini sabah birini akşam sürebilirsin. Ben lierac kullanmadım ama herkes çok memnunmuş ondan. Ben bio oili daha çok sevdim👍Öncesinde mustelanın kremini ve yağını kullandım ve mustelayı sevmedim çünkü onu kullanırken göğsümün altı çatladı😏Bio oil'de düşünebilirsin

Kızlar hepinizin tavsiyesi için teşekkür ederimmm 🙏🏻 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize🙏🏻🌸 çok fazla kaşıntım oluyor ve benimde ilk hamileleğim. 49 kilo ile evlenip şu an 57 kiloyum 10 aylıkta evliyim 🤗 ilk defa bu kiloya çıktım hayatımda ve karnım birden gerginleşti. O yüzden çatlamaya çözüm bulmaya çalışıyorum 🙃

Ben 9aylik gebeyim,3.aydan bio oil kullaniyorum her gun, bir tane bile catlak yok, cok memnun kaldim, dogumdan sonra da kullanmaya devam edicem tam kilo verene kadar

Marryy ben dokttoruma sordugum da istedigini kullan catlicaksa her sekilde catliyo dedi aktar da kakao yagini onerdi kendisi de kullanmis boyle sabun gibi bisey surdukce eriyo

SemanurOgz ben de 49 la kaldım ve şu an 57 yim aynıyız😊😊 ilk defa böyle bir kilo görüyorum hafiften kaşınmaya başladı geriliyor galiba oradaki deri. Lierac krem aldım jel kıvamında cabuk kuruyor ama faydasını bilemiyorum hala cildimi rahatlamış hissetmiyorum

İlk defa bu kiloyu görmekte ne bileyim garip hissettiriyor aynada kendime bakıyorum şaşırıyorum🤭 belki de çatlicak olmamızın sebeplerinden bir tanesi de budur. Çok zayıfken birden bu kilolara çıkıp gerginleşmekten. Sanırım bende bitkisel olanları denemeye başlayacağım ama doktorumdan da yazmasını isticem.