Poncikveannesi Goncazafer çok şanslı sayılmam gebelik şekeriyle mücadele halindeyim bir kere nazlanıp da benim canım şunu istiyo diyemedim hep ölçüm hep insülin bunada şükür diyorum 🙏
Goncazafer mavipapatya insaşşah vala hergün sükrediyorum asşında çok sanslıyız tek olsunda herseye razıyım diyen çok insan var :( allah onlarada nasip etsin
mavipapatya Goncazafer Haklisin canım. Rabbim kalpten isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 💕 Hayırlısıyla herkese evlat nasip etsin inşallah 😍🤗
Goncazafer Marryy prilam dr diye bi ilaç varmış herkes ondan memnun kalmış bir doktoruna sor istersen canım
Goncazafer Rkalkan ayy inşallah ya . insallah herkese sağlıklı mutlu gebelikler geçirir içindede ben :)
Damlacik88 6 da basladi 16 dayim hala ilaca devam. Ama ilk haftalr uykumda bile bulaniyordu suan yine kusuyorm ama sonra geciyo. Aman bulanmasin
Betulsna Goncazafer Oo kullanıyorum kullanmam mı hastane de bile yatıp çıktım akşamları kaç defa serum yedim. Gece yatmadan 2 tane Prilam Dr sabah aç karnına Zofer kullanıyorum 🥺
Goncazafer Ask_H evet mide yanmasıda bebek büyüdüğü için oluyormuş mideyi sıkıştırıyormuş herkesin bünyesi farklı demekki
Ask_H Goncazafer mantıklı canım organlarımıza artık bebek büyüdükçe baskı yapıyor napalım sağlıklı olsunlarda katlanacağız Allahın izniyle şu 15 haftada bir geçseydi hayırlısı ile 👼🏻🥰
Goncazafer Aycalya evet ilk belirti genelde mide buşantısı oluyormuş bende ateş basmasıydı garip şekilde :D
Mervettas Goncazafer 8.haftadan sonra ufak ufak midem kötü olmaya başladı bazı şeylerden yedikten sinra tiksinmeye bu bikac hafta sürdü sonra da kusmaya başladım 3 aydan sonra
Aysegul1212ae Goncazafer ama her zaman tedarikli olmaniz lazim ben bi yere gitmeue korkuyordum heran kusarim diye ama kusmamak en kötüsü 21 haftaya kadar bulantiyla gecti benimki