Goncazafer Arkadaşlar suan son adet tarihine göre 7 hafta 6 gunluğum ve mide bulantisi en korktuğum sey halen başlamadı cok sükür insallah hic baslamaz ama sizinki ne zaman basladi acaba cok merak ediyorum
Sissel Goncazafer umarim yasamazsin 7 yada 8. Haftamda basla 12 haftaligim ve hala cok kotuyum herseyi yiyemiyorum kokulara inanilmaz bir hassasiyet var inan cok zor canı gönülden söylüyorum bugüne kadar yasamamissin insallah bundan sonrada yasamazsin..
Merve-26 7.haftamda başladı önce kokulara aşırı hassasiyet sonra öğürmeler 20.haftamdayım daha yeni bıraktım ilacı bitmek bilmedi bulantılarım😔
Goncazafer Merve-26 bir süre sonra hormanlara vucut alışıyor geciyor diyolarlar ama demekki herkeste farklılık gösteriyor insallah biran önce biter sizinkide :(
Goncazafer Sissel ayyy insaşşah ya vala böyle candan dualara ihtiyacım var normaldede hastalandığımda falan mide bulantısı beni çok irite eder çünkü
Sweetblonde88 Goncazafer 8 de başladı 14 te bitti. Ama korkulacak kadar kötü olmadı. Sabah öğlene kadar oluyordu benim.
Duyguaydin81 Goncazafer ayy bende 8+1 im şükür kusmam falan yok arada bir bulantım oluyor oda geçiyor sadece canım yemek yemek istemiyor okadar 😌
Snmmns Benim 6. Haftada başladı ve maalesef 18 . Haftaya kadar devam etti hayatım boyunca bulantı nedir bilmezdim hamilelikte yaşadım . Hiçbir ilaç falan geçmesine etki etmedi evimden bile miğdem bulandı umarım sizin olmaz 😔
mavipapatya Goncazafer Bende ilk aylarda hiç olmadı canım. Ama şu an sona yaklaştık 37.haftamdayım ve mideme çok baskı yaptığı için yanma ve bulantı oluyor 🤷♀️ Korkma hamileliğin tadını çıkar 🤗 bakarsın hiç bulantın olmaz 🤗
Goncazafer mavipapatya insaşşah vala hergün sükrediyorum asşında çok sanslıyız tek olsunda herseye razıyım diyen çok insan var :( allah onlarada nasip etsin
Goncazafer Marryy prilam dr diye bi ilaç varmış herkes ondan memnun kalmış bir doktoruna sor istersen canım
Goncazafer Rkalkan ayy inşallah ya . insallah herkese sağlıklı mutlu gebelikler geçirir içindede ben :)
Betulsna Goncazafer Dua et başlamasın. Bnm 7.haftadan sonra başladı şuan 12+2 yi ve devam ediyor. Çok zor bişe. Umarım bulantısız geçer gebeliğin
Ask_H Goncazafer benim 6. Haftadan sonra başladı canım belli olmuor ki inşallah sizin hiç olmaz ben 16. Haftaya kadar çektim şiddetli 20 haftadan sonra da tamamen geçti şimdi ara ara mide yanması falan oluyor
Goncazafer Ask_H evet mide yanmasıda bebek büyüdüğü için oluyormuş mideyi sıkıştırıyormuş herkesin bünyesi farklı demekki
Eceveannesi Goncazafer benim ilk gebeligimde 10. Hftada başladı şimdi gene hamileyim korktum ne zamn baslicak die 10. Yada 11. Hftada başladı cnm.korkma 5 . Ayima kadar kustum hep