Fatmadml Tetenoz aşısının ikinci dozunu kaç gün arayla yaptırdınız? Ben geç yaptım 26 haftalıkken Sağlık ocağındaki doktor 15 20hün arayla ikinci dozu yapın dedi bana pek normal gelmedi kafam karışık
Flybatuoguz84 Fatmadml bugun gebelik okulunda öğrendim cnm tam 1 ay sonra 2. Asi dedi ilk aşı kesinlikle korumuyormus ilkinide 20. Haftada yapmıştı aile hekimligindeki ebem
Fatmadml İşte en az bir ay arayla yapılması lazım ben geç yaptırdığım için mi öyle dediler acaba yaptırmasam mı ikinci dozu yada geç mi yaptırsam yine kafam karıştı
iremss Fatmadml yanlış hatırlamıyorsam 24 falandı bn yaptırdığımda 2. Dozda 2 hafta sonra oldu benim geç olma sebebim 20. Haftada hastalanmamdı tam olarak geçtikten sonra yaptılar
Fatmadml iremss ikinci doz iki hafta arayla mı yaptın bana da 15gün sonra ikincisini yapalım dediler bana az bi süre geldi
Fatmadml Saraalp Bence de bir ay arayla gidecem bakalım yaparlar mı Kaçıncı haftadan sonra yapılmıyor acaba bilginiz var mı
Fatmadml Flybatuoguz84 bende ilkini 26hafta da yaptırdım gebelik kaydını geç oluşturdum başka şehirde oturduğum için ikincisini kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar acaba
Flybatuoguz84 Fatmadml 1 ay arayla dedi hemsirem fakat siz gec olmussunuz 2 hafta arayla olmak durumunda kalabilirsiniz mutlaka ebeniz biliyorduz tavsiyel kesinlille olun çünkü 2.yi olmayinca ilkinin hicbir onemi yokmus bende bugun ogrendim