Dilek2020 Bende 3 senelik evliyim hiç korunmadık ilk yılın sonunda hamile kaldım ama 18.haftada kayıp yaşadım sonrasında korunmadık ama olmadı devlette 3 kez aşılama yapıldı yine olmadı en son özelde bir doktora gittim ve hiç zaman kaybetmeyelim aşılamayla direk tüp bebek yapalım dedi aralıkta transfer oldum şuan 6 haftalık hamileyim bazen güzelliklere kavuşmak zordur ama kavuşulanı daha da güzelleştirir🌸
beriliceannesi Asli1453 ben annemle babamın evliliğinden tam 20 sene sonra olmuşum. Hep benim de geç olacağını düşünürdüm çocuğumun ama çok şükür Bi sene içinde hemen hamile kaldım. Sonra düşündüm , annem 20 senede sanırım benim de kefaretimi ödemiş 🤗
morpella Asli1453 düğünden bi ay sonra hamile kalmıştım bebeğim üç aylıkken kesede ermişti ondan sonra 4 yıl hamile kalmadım denemediğim şey gitmediğim doktor kalmamıştı en sonunda artık kafama takmamaya başladım yaza yeni girmiştik yaz bitsin çalışmalara başlarız demiştim yazın tadını çıkarayımlar falan sonra bi baktım hamile kalmışım şimdi çok şükür oğluşumla 31+5 haftalığız sağlıkla doğar inşallah 🙏🏻
glnur90 8 yıllık evliyiz ilk yıl istemedik sonra da olmadı tek tüpüm ve aşırı polikistik over var bende. Eylülde tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür 17 haftalık olduk. Rabbimin bir bildiği var bu zamanda nasip etti. Herşeyin başı sabır ve dua. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Semraaaaa Elmasecrin2 hımm benm de evleneli 2 sene oldu normalda bursada oturuyorum ama şu an almanyadayım 1 senedir . Ünvtemi konyada okumuştum .27 yaşndayım bende
Elmasecrin2 Semraaaaa yurt dışında sıklıkla doktora gidilmiyor die formda karşıma gelmişti doğrumu canım o
Semraaaaa Elmasecrin2 3 hafta sonra çağırdı beni ama bi sorun olduğunda gidebiliyorsun öyle bir problem yok yani türkiye gibi aciller falan var .
Elmasecrin2 Semraaaaa anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah hep beraber sag Saglim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Semraaaaa Elmasecrin2 ☺️☺️ Allahıma çok şükür herşey yolunda cnmm . 9 uncu haftaya göre boyu herşeyi normal kalp atışınıda duyduk sıra sende inş şimdi güzel haberler alma sırası.
Sedamurat Ebaki aşkm 2 gün kaldı regl günüme midem ekşiyo ağzıma kötü su geliyo yanıyo boğazım sabah öğle akşam miğde bulantısı kusma göğüslerim 2 gündür hassas ve uçları yanıyo aşırı derecede sıcak acaip derecede sivilce çıkartmaya başladım 1 haftadır hiç olmayan bişeydir regl olurken en fazla 1 taş çatlasın 2 sivilce çıkar önceki gebeliğimde de çok sivilcem çıkmıştı tabi sonu hüsran😔 devamlı bi uyku hali olduğum yerde uyyasım geliyo aslında hiç belirtim yok gibi gelmişti ama bayada belirti varmış nasip diyorum düşünmemeye çalışıyorum canım inşallah rabbim nasip eder olmayan isteyen bekleyen herkese 🤲🏻💜💜
Ayse_okyel Asli1453 2004 yılında 18 yaşımda evlendim aynı yıl oğlumu kucağıma aldım 😂 iş güç eğitim kariyer derken ardan geçti yıllar geçen yıl tekrar denedik hemen o ay oldu ve çoğul gebelik (ikiz) ama maalesef 9 haftada kalp atışları durdu . Şimdi tekrar denemeye başladık . Olacak nasip olduğunda hayırlısı ile inşallah . Şimdi eşimde bende 35 olduk . Zaman kısıtlı oğlan liseye gidiyor . Diyor elinizi çabuk tutun yoksa elinize torun vereceğim 😍😜
Elmasecrin2 Semraaaaa inşallah canım çok saol dualarda buluşalım inşallah ❤️ Bende haber ederim inşallah yrn çok şükürçok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
baharcpt Asli1453 3 yıllık evliyim 3 kere hamile kaldım her sene yani. Ama 2 düşük var. Şimdi yine hamileyim 3 yılım bitti :))
Esra_1234 Asli1453 3 sene sonra kaldim 3 senelik evliyim cok ugras sonucu tedaviyle kaldim rabbim bana kizimi verdi emaneti o bana rabbimden 💓
Mekamu Ben 3, 5 yıllık evliyim. İlk yıl hap ile korundum. Son 2 yıl hiç korunmadım, hiç takvime de bakmadım. Şuan 26 haftalık hamileyim.
Mervedicle Evlendiğimde ilk ay kalmıştım hamile 8 haftalıkken gelişimi durdu kürtaj oldum ondan sonra hiç korunmadık 9 ayın sonunda hamile kaldım şuan 14 haftalığız rabbim aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🤰🏻