Semraaaaa Saribebek merhaba cnm bende 2 senelik evliyim 1 yıl denedik olmadı 1 defa kimyasal gebelik yaşadım. Tam ümidimi kestim tüp bebek için doktora gittim .eşimde sperm de hareketsizlik var dendi ilaç verdi . Bu şubat ayında değişiklik olmazsa sperm de tüp bebek deniyecektik ama rabbim o kadar büyükkü benm doktora gittiğim ay ben hamileymişim şu an 2 aylık hamileyim . Düşün doktor sperm de problem var dedi ilaç verdi sonra ama ben hamileymişim kimse rabbimden umudunu kesmesin ol diyince oluyor rabbim .
Elmasecrin2 Semraaaaa canım bende 3 senelik evliyim 1 sene sonra kontrol amaçlı gittik eşimde varilosel olduğu çıktı ameliyat oldu sonra 1 sene daha öyle geçti tekrar doktora gittik hareketliligi %1 normal yolla imkan yok denildi tüp bebekte bile sıkıntı olur denilmişti ben temizlendim sabaha doktora gitmiştim sonra tüp bebeğe karar verdik adet olmayı beklerken hamile olduğumu ögrendim Yani ner ne olursa olsun herşey rabbimden rabbimin imkansızı yok 😊 şükürler olsun 8+2 bende
Duyguaydin81 Asli1453 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı vajinismus hastalığıyla geçti yani ilişkiye giremedim sonra ilişkiye girmeye başladık adet sorunlarım ortaya çıktı adet düzensizliğimden dolayı hamile kalamıyordum doğum kontrol hapıyla adetimi düzene soktum ilişkiye girdikten 6 ay sonra hap sayesinde hamile kaldım düşük yaptım onun üstüne tekrar düzenim bozuldu tekrar hap kullandım ve düşüğün üstünden 8 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür 🤲🏻 Uzun oldu ama belki yaşayanlar varsa çözüm olur 😌
Ybb Duyguaydin81 merhaba şu an görür müsünüz bilmiyorum ama hemen hen aynı durumdayız hap kullandım dediniz hangi hap acaba
koza08 Asli1453 üzülmeyin lütfen ben 5 senelik evliyim. 2 yıldır istiyorduk olmadı. Tam kendiliğinden oldu diye sevinirken bebeğimin gelişmediğini öğrenip kürtaj oldum 2 hafta önce. Zamanı gelince sağlıkla nasip olur isteyen herkese inşallah.
koza08 Asli1453 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sizin adınıza çok sevindim. Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah.
Gkhneminesn Annesii ayni tepkileri bende aldim halada aliyorum olduysa noldu ne yapayim yani aldirayim mi hem millet oyle bi konusuyor ki sanki onlar bakacak birde konudan alakasiz ama size bir soru sorayim hamileyken cocugunuzu emzirdiniz mi
Annesii Gkhneminesn ben oglum 17 aylikken hamile kaldim ikinciye.ama tam 1 yas dogum gunun de kesmistim memeden.artik oyibcak yapmisti geceleri🤦♀️
birtutammutluluk Gkhneminesn bende size bi soru sormak istiyorum. İzin verirseniz. İsteyerek mi hamile kaldınız ?
2kizanasi Düğünümden 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebek isteyenler postlarinda gördüğüm herkese dua ediyorum
GulinMert Asli1453 15.5 yıllık evliliğimde boşamadan 1 sene önce hamile kaldım maalesef kalbi oluşmadı. 2 sene sonra tekrar evlendim. Evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım. Su an 30+4 teyiz kızımla. Yaşım 42
Tubasim Asli1453 4 yıllık evliyim,3 senedir çocuk istiyorduk. Şuan 11 haftalık hamileyim. Umut hiçbi zaman bitmiyor ❤️
Asli1453 Tubasim maşallah canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah bende 7 yıllık evliyim evliyim hiç hamile kalmamıştım şimdi 10 haftalık hamileyim dedigin gibi Rabbimden umut kesilmez
Mrvtab Benimde 14 yaşında bir oğlum var ve 4 haftalık hamileyim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 isteyen herkeze nasip etsin rabbim
Tubasim Asli1453 maşallah size de canım Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin, isteyen herkese nasip olsun🤲 Aşılamayla hamile kaldım ben, aşılama gereksiz diyenleri kimse dinlemesin denesinler mutlaka ❤️
NurEto Asli1453 2 bucuk yıllık evliyim 6. Ayda korunmayı bıraktık bu ay hamileyim diye sevindim kimyasal gebelikmiş 🤷♀️
mavi0811 NurEto kıyamam balım o kadarda sevinmiştin kendini uzme diyicem ama uzmemek elde degil vardır bundada bi hayır dua et Allah en iyisini bilen dua edicem sana ve tum isteyenlere🤲🏻❤
Nevink Asli1453 bir bucukyillik evlym ilk ay hamile kaldim dusuk yaptim iki ay sonra hamile kaldim bos gebelik oldu 3 ay kadar korundum istemedim birakir birakmaz tekrar hamile kaldim cok sukur suan 15 haftalik hamileyim
Melikeyasin Asli1453 2 yillik evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım fakat bos gebelik nedeniyle 10 haftalikken kürtaj olmak zorumda kaldim😔 tekrar kurtaj oldugum tariften 1 yil sonra hamile kaldim suan 35 haftalik hamileyim🙏
Hazal06 Asli1453 Benim 8 yıl sonra oldu Rabbime şükürler olsun 26 haftalık hamileyim Allahım herkese versin
Rebelgirl 1.5 sene olmadı. Bizde tüp bebek yaptırdık tuttu çok şükür. Maalesef hemen hamile kalınamayabiliyor. Yakın arkadasımda 1.5 senedir korunmamasına rağmen kalamadı.