edanur2426 Merhabalar İzmir de bildiğiniz ilgili Güler yüzlü tecrübeli perinatolog var mı tavsiye edebileceğiniz detaylı ultrasona gitmek istiyorum ama etraftan duyum aldım bazı anneleri korkutup bebekle ilgili Aslı olmayan yalan yanlış şeyler söylenebiliyormuş böyle bir şey yaşamak istemiyorum ücreti hiç önemli değil yeter ki iyi bilgili birisi olsun gidip memnun kalan var mı acaba yardımcı olabilir misiniz 😇❤️
Toprakkkmilaaa20 edanur2426 merhabalar benim devamlı gittiğim doktorum perinatolog bb clinic barış Büke alsancakta uzman kendisi ve çok iyi kaliteli bir doktor tavsiye ederim ben çok memnunum çok ilgili
Aysizm edanur2426 ben cenk bey de detayli ultrason yaptirdim kendisi gayet sakin ve aciklayici sekilde bakiyor herhangi bir korkuya sebep olmuyor bebek uygun pozisyona gelene kadar ugrasiyor gayet ilgili bir doktor
Drykmsl edanur2426 benim Dr um cenk gezer i söylemişti aradım 18 20hafta arası bakıyormuş. Dr um da 22-24 arası uygun demişti. Bende barış Büke den Rand aldım. Gittiğimde 22+3 oluyorum.
ozgeya edanur2426 Biz Prof.Dr.Fuat Akercan’da yaptırdık.Çok da iyi ilgilendi.Çok memnun kaldık. Kendisi İzmir’in sayılı perinatologlarından. Onun dışında Cenk Gezer,Yeşim Bülbül ve Yakup Erata var önerebileceğim.Bir de Barış Büke.İyi bir perinatolog arıyorsanız bu isimleri değerlendirebilirsiniz.
beriliceannesi Doç. De. Cenk gezer (Alsancak) 5541658515 prof. Dr. Fuat akarcan (Alsancak) 2324210808 Not: Eğer ucuz olsun dersen Ege Üniversitesi 215 tl ancak bebeğin yüzünü dahi göremiyorsun. Doktor organlara bakıyor raporu yazıyor. Seninle konuşmuyor bile
edanur2426 beriliceannesi çok teşekkür ederim bende bu doktorları buldum bir de Yeşim bülbül çok önerilmiş tavsiyeniz için çok teşekkürler ☺️
Gozdemalgac beriliceannesi bana o iki isimde çok yüksek geldi alsancakta hakan beye gittim 1 saat baktık fotograflar verdi çok memnun kaldım yarı yarıya fark vardı açıkçası
Skaymak Toprakkkmilaaa20 Barış Bükeyi bende tavsiye ediyorum dalında çok iyi ve çok güleryüzlü bir doktor İrenbe den gelme 👏
Attpinar Doçent doktor Cenk Gezer e gittim uzun uzun ilgilendi memnun kaldım ortamı çok temiz ve yeniydi
6714431 Ali irfan güzel var alsancakta .önce antepteydi .inan onun vermiş olduğu tedaviyle hamile kalmıştım.
Drykmsl 6714431 ilk dogum umu ali irfan hoca yapmıştı. Gerçekten mükemmel bir Dr, rahat insani strese sokmuyor.
Yesimak [silindi] merhaba, Yeşim hanim petinatolog mu? Ve detayli ultrasonu mu kendisine yaptirdiniz?
Melisyasar [silindi] beni doktorumda ona yonlendirdi ama henuz randevu almadik fiyat nedir acaba nasik iyi mi doktor ☺
zntrkn edanur2426 Ali irfan güzele gidiyorum bende her ultrasonda kalbine herşeyine bakıyor. Dün gittim 18 haftalıktım yine baktı diyaframına herşeyine kemik boylarına filan detaylı ultrason için 20/22 hafta arasında gel demişti 🥰
Melisyasar Skaymak muayne ücreti neydi acaba benim doktorum 2 secebek sundu yesil bulbul baris bulbuldu galiba bide onu arastirma içindeyiz
Yesimak Drykmsl merhaba, barıs beyin detayli ultrason ücreti nedir acaba? Bide muayene sonrasi dvd vs veriyormu?
byc edanur2426 merhaba Prof dr Serkan Güçlü kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem çok iyi bir doktor hem de sizi psikolojik olarak çok rahatlatıyor.