Esra_1234 Selam kizlar 25 haftaligim . son iki uc gundur yemek yedikten sonea rahatsiz oluyorum ama oyle boyle degil yatamiom oturamiom karnimda krampflar oluyor sonra bi zaman sonra geciyor neden oluyor bu sekilde yasayan varmi?
Annece Esra_1234 bende öyleyim tıka basa yememeye dikkat et özellikle akşamları ve geç yeme bebek büyüdüğü icin midene baskı veriyordur ☺️
SedaveSusam Esra_1234 acaba aç kalıp bianda çok yiyo olabilir misin canım bende öyle olunca resmen hareket edemiyorum sığamıyorum hiç 😂
Nursimali Esra_1234 aynisinu bende yasiyorumm midem sanki agzina kadar dolmus gibi sonra basim donuyo fenalasiyi gibi oluyorum doktora sordum rahim buyudugu icin beyine fazla kan gitmiyor 2.trimstrde gozukebilir hatta bazi gebelerde bayilma dahi oluyor demisti
Tugba_ilhan Kızlar bende 26 haftaligim 22. Haftada doktoruma sormuştum çok.daraliyorum nefes almakta güçlük çekiyorum diye normal Bebek büyüdükçe diyaframa baskı yapiyor o yüzden demişti az az sık sık yemek.gerekiyor aslinda
prettywoman 21 Haftalık benim de bir haftadır aynı şekilde az yemek dahi yesem tıka basa doymuş hissi ve nefesim daralıyor kalbim sikisiyor çok rahatsız oluyorum
Mebos Esra_1234 yediğin gaz yapıyordur yada fazla geliyordur yediklerine dikkat et mutlaka sade soda iç yedikten sonra oturma çünki aynı sorunları bende yaşadım şuan dada bazen oluyor az ve sık yiyorum o yüzden 28+5 olduk 🙈
Mdnmhmt Bu yemekten sonra rahatsız olma olayı sanırım hiç bitmiyor. Zaman ilerledikçe bebek büyüdükçe de çok rahatsız oluyoruz. Biz 33 olduk hatta şimdi sofradan aç kalkıyorum desem abartmış olmam 🙄
DeryaToprak Esra_1234 29 haftalıgım ben de yasıyorum yemekten hemen sonra uzanmamak çözümüymüş o yüzden yemek yedikten sonra evin içinde de olsa yürüyorum mutlaka