betul90 kizlar Merhaba! bugun kontrolum vardi 10 gun once kilomuz 640 gramdi bugun ise 850 gram olmus.Doktor sekeri kizartmayi hamurisini serbetli tatlilari kesmen gerekiyor dedi sizde durumlar nasil ?
Omerozlem betul90 acaba şekeriniz mi var haftasına göre kilosu çok alınmış benim 24 25 hafta gibi 615 gramdı doktor haftasına göre uyumlu demsti şimdi 30 haftaya giriyorum bir hafta önce 1kilo 265 gram dedi
Sampiyonsmumy 23 haftalıkken gittim 645 gr biraz önde dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem. Şimdi 24+3 oldum acaba benimkide mi çok fazla .peki siz kaç kilo aldınız? Birde cinsiyeti ne bebeğin
betul90 Sampiyonsmumy cinsiyet erkek , 10 gun once bi hafta onden giriyo sorun degil cok demisti ama bugun biraz yediklerimize dikkat edelim dedi.9 kilo falan aldim biraz dusundurdu bu durum beni
betul90 Omerozlem yarin seker yuklemesi yaptiricam doktor yaptirmam yonunde karar verdi sekere baglida olabilir genetikte olabilir bakalim dedi.
1PrensAnnesiii 24.haftada benim bebeğim 701 gramdı şuan 24+6 haftalık olduk kaç gram oldu bilmiyorum perşembe günü gidince öğrenirim😊
Sampiyonsmumy Bende 9 kilo aldım. Şeker yüklemesi yaptirdim şeker yok aksine çok düşük cikti .şekerli tatlı setleri malesef fazla yiyemiyorum. Genetik olabilir diye düşünüyorum. Bakalım gittiğimde kaç kilo olacak .sağlıklı olsunda hiçbişey istemem