NurEto Kızlar yine ben merak ettiğim şimdi ben kimyasal gebelik yaşadım ya bu demek oluyor ki benim çocuğum oluyor yani demi anlatabildim mi bilemedim ama 🤷♀️ 2 yıldır istiyoruz böyle bişey ilkkez yasadım sahibeliyim doktora cuma gidicem benim bebeğim olabilir yani demi 🤷♀️🙄
Karadenizf NurEto canım ablam yaşadı kimyasal gebelik. Doktor demişti ki şuan rahmin hazır durumda hemen hamile kalabilirsin daha kolay hamile kalman dedi ve ilk denemesinde tekrar hamile kaldı şimdi 4 yaşında sağlıklı çocuğu var. Doktorun da aynı şeyi söylerse çok güzel bir haber bu hayırlısı olsun hakkınızda 😌iyi düşün iyi olur 🌼
Emin_e Ben de bilmeden kimyasal gebelik gecirmistim, simdi hamileyim isteyerek oldu sukur... sizin de olur insallah, kendinizi umutsuzluğa vermeyin ama doktora gisin gebe kalmadan,degerleriniz onemli
NurEto mavisimm yani bu kimyasal hamileliğin Bi çesidi doğru demi kızlar 3 gündür kendi kendimi yiyorum nolur kbkmayın
civcivimmm Kimyasal gebelik bir çok kadının aslında başına gelen bişey canımm sadece çoğu insan farketmiyo bile bu aslaa çocupun olmucak demek değil zatenn birüsürü sorunu olan insanlara bile senin çocuğun olmaz denmez ki rabbimin birsürü mucizesi var hep duyuyoruz görüyoruz. Senin bi sorunun var mı doktora gittin mi? Bu arada bende pkos var ayrıca kist var ayrıca eşimin morfolojisi düşik ve sperm sayısı çok az ben tüp bebekle hamileyim
NurEto civcivimmm hiç Bi sorun yok sadece benim böbrek üstü bezi hormonu yüksek oda sebebi yok etkileyecek tüm değerler normal anlamsız yani eşimde de yok sorun ama olmayınca ben de acaba sey dedim döllenme felan olmuyo da kimyasal da adet gecince mi beta Artıyo arastırıyorum dölleniyo felan yazıyo ama ben biraz kuruntuluyum
Hzr_7714 civcivimmm Kesinlikle bana senin cocugun olmaz dediler tuplerim alincakti kapatildi tamamen sebebi ise verem goruldum rahim ve karin veremi olan kadinlarin tup bebekle dahi %5 sansi oluyormus . o %5 in pesine dustum ben inandim umut ettim elhamdulillah ilk denemede oldu. Tabi verem atlatmis olmam sebebiyle rahimde incdlik sozkonusu erken dogum riskim var ama elhamdulillah 20. Haftada ogrenip 30+6 haftaya gelebildik . Yani olmaz diye birsey yok. RABBIM OL DER OLUR . tasin icinden bir yol bulup bitki cikartiyorsa rabbim imkansiz diye birsey yoktur cunku tum imkanlarin sahibi allah yeterki teslim olalim. ...❤
DiplomaliEvHanimi NurEto ya bazilarida hamile kaliyo farkina varmiyo test yapmiyo ama adet gunu kanla beraber atiyolar bilmeden kimyasal yasamis oluyo bazilarida boyle erkenden ogrenip 2gun sonra adet gunu falan kan gelince korkuyo
civcivimmm NurEto bak böbrek üstü bezi hormonu dedinde o bendede yüksek çıkmıştı en başta endokline girtiğimde insülin direnci çıktı falan fistan. Rabbim ol derse olurr içini ferah tutt kanda pıhtılaşma var mı peki ona baktırdın mı
Nisanurt NurEto evet hamile kalabilirsiniz. Ben ilk ay kimyasal gebelik geçirdim doktor alttan muayene etti sorun yok dedi. Folik asit verdi. Üçüncü ayımda hamile kaldım🤰🏻Stresten uzak durun ve yumurtlama günlerinizde mutlaka ilişkiye girin.
Suber NurEto kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama embriyo rahime tam tutunamıyor. Rahim içi problemleri de olabilir ama genelde sperm ya da yumurta sağlıksız olduğu için kimyasal gebelik yaşanıyor. Yani bebek tutunsa bile sağlıksız olacağı için vücut onu kabul etmiyor. Ben de bir kez kimyasal gebelik geçerdim. Henüz gebe kalamadım ama Allahtan ümit kesilmez bir kere olduysa bir daha olur. Moralinizi bozmayın lütfen gebe kalabildiğiniz için sevinin hatta.
Merve_osman NurEto bende kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra hamile kaldım inşallah sizinde aynı öyle olur doğumuma son 14 gün kaldı 😊