Irmaks hulya4627 kendim icin degil ama arkadasim icin rica edecegim nafiye yakar bide rabiya ama soy ismini bilmiyorum insallah dualariniz kabul olur endogru zamanda nasip eder allah🙏🙏
Yasmin1 hulya4627 halam için okutmak istiyorum 16 Yıldır bebeği olmuyo Rabbim kabul etsin şimdiden ( Kibar Kaya )
Merveceeee Ben hamileyim ama eltim 4 senedir ki istiyor olmuyor ismi Merve Kurt Rabbim kabul etsin inşallah
elftlvr hulya4627 nasip ben duan halamin adini vermiştim bugunde kimyasal gebelik yasadigimi ögrendim banada dua ederseniz sevinirim ELİF TİLAVER
Seyda3834 Ben arkadaşım için dua istiyrum 6 yıllık evli bir dış gebeliği oldu dahada hiç hamile kalamadı hamilelerin duası kabul olur derler bende şuan hamileyim kendim de dua ediyrm ona sizde dua edermsiniz adi ESRA ÇAKIR
Nuriay hulya4627benim ismim Aide Ahmedova çok yakin arkadaşim fatima bedirova ederseniz sevinirim Rabbim butun iyi niyetlerinizi kabul etsin bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bir arkadaşinda ismi revane birininde leman soyadlarini bilmiyorum