Eymenmert hulya4627 canım benim benim yengemin 16sene oldu ama hala çocuğu yok duannda onu da bulundurursan sevinirim (Gülten yücel )😔
Kubraacar07 hulya4627 Rükiye sağdıc ve ayşe ağrak biri görumcem biri ablam benim cok sukur bebegim var onlarida icine katarmsnz
FlkNaz hulya4627 Zeynep Akyüz, Aynur Özdemir Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼
Sususu hulya4627 çok sevdiğim biri için istiyorum rabnşm sişzn de onunda kucağını doldursun. Zeynep Yücel. Ve Derya Fırat
Papagan Sevoeco25 kuzum benim Rabbim yardımcın olsun Rabbim kötü insanlara firsat vermesin üstüne konuşanların da ağzı kapansın Allah'tan gelen birşey bu Rabbim Bir an önce kucağını doldursun hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Misskokulumm Ozlm12345- ne güzel bir annesin sen yaa öyle İnan içim bi cız etti Rabbim senin bu güzel gönlünün hatırına en sağlıklısını nasip etsin insaaaallaaaah aklıma geldikçe hep dua edicem sana sen çok güzel bir annesin yüreğindeki sevginin daim olmasi dilegiyle❤️❤️🥰🥰
Ozlm12345- Misskokulumm Amin çok sağolun Allah razı olsun şimdiden Rabbim sizinde kalbinizden geçen olmasını istediğiniz bişeyi hayırlı şekilde oldursun inşallah ❤️
Xxxcre3521 Amcamın kızı 6 yıldır evli çocuğu olmuyor Fatma Levent Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah(Amin)