Fatmacbc1997 hulya4627 ben 2 yıl sonunda hamile olduğumu öğrendim çok şükür ama arkadaşım için okursan sevinirim Havagül yaman
Busraaa93 Büşra Coruh Bende 1 buçuk yıllık evliyim hiç hamile kalamadım.Allah razı olsun.Rabbim hayrınızı kabul etsin🤲😊
Ozlm1240 Özlem Yıldırım 2,5-3 yıla yakın evliyim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim kabul etsin dualarınıza beni de alır mısınız Allah razı olsun.
Seda_yazar hulya4627 arkadaşım ne kadar güzel bir şey yapıyorsun en büyük sevap Allah razı olsun senden ben hamileyim ama arkadaşım SİBEL İNCİ BEGİT için dua istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mahbuss hulya4627 çok güzel düşünmüşsünuz canım. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Büşra Davarcı
ktnzehra49 hulya4627 Allah kabul ersin inşallah bi tanıdığım var 20 yıldır çocuğu olmuyor şimdi yine tedavide onun içinde okuturmusun canım hülya kotan
Elif9294 Ben degil ama amcamin kizi 12 yildir cocugu olmuyo onun adida gecerse sevinirim ismi Suzan Karaoglan
Bus_ak18 hulya4627 İsmim Büşra Aksoy. Bunu düşünmeniz gercekten çok güzell 👏 Yarın adet günüm inşallah olmam dualarınızda talibim ❤
Guldenece_2525 hulya4627 arkadaşım çok istiyor olmuyor..Allah kabul etsin çok sağolun. Bahar Zülfi ..