Alydemir Kızlar merhaba daha çok yeniyim buralarda ☺️ 4 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor kese ne zaman oluşur acaba ?
Seymen1905 Alydemir alttan muayene ederse 5.haftada bile görünür karından biraz daha geç görünüyo 6.yada 7. Haftada
Meralll59 Alydemir 5.haftadan sonra kese görülüyor ama en önemlisi kalp atışını duyabilmek.istersrn biraz dişini sık benim gibi 7.haftada git.kalp atışıyla birlikte gözlemlersin canım.Gözün aydın olsun.
Alydemir Eda_zafer_1 inşallahh bendede görünür korkuyorum olumsuz birşeyle karşılaşma düşüncesi var hep aklımda
Eda_zafer_1 Alydemir korkmana gerek yok bence şuan ben korkuyorum bazen 5+6 dayım benimde yeni yiyecek ekmeği görecek günü varsa Rabbim onu bize bir şekilde nasip eder.
Eda_zafer_1 Alydemir alttan muayene belki doktorlara göre iyi bir muayene fikri olabılır ama daha yenıylen alttan muayene kimse çok önermiyor aklında bulunsun zamanı gelince kesen görünür illaki karından.
Seymen1905 sevval55 hmm maşaAllah sizin gününde oluşmuş o zaman bazıları geç döllenmede olabiliyor herkeste farklı sanırım😀
Eylulleylul Bende dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim ve 4 haftalık hamileyim keseyi görebilmek için alttan baktı