Ysmn077 Esila4549 çok normal dahada artıcak malesef😔 bana kalsiyum hapı iyi geldi doktoruna sor istersen. Belli bi süre oturup kalktığımda ağrıdan ayakta duramıcak kadar şiddetli ağrım Oluyordu
Yldzeyll Esila4549 bende de var çatı ağrısi gibi bugün doktora gittim normal dedi idrar tahlili yaptı enfeksiyon cıktı idrar kulturu istedi 3 güne sonuç cikacakmis
Nevinnn Esila4549 tam olarak neresi canım aynısı bende de var göbeğin bittiği yerde bikini bölgemin üst kısmı yirtiliyomus gibi ağrıyo daha sormadım doktora ama varis benimki galiba böyle damarların renkleri belli falan
Kbra7777 Esila4549 yani evet eğer çalışmıyorsan evde yat dinlen ama doktoruna da sor mutlaka bende de çatı ağrısı oluyordu önemsemedim dikkat de etmedim rahim ağzında kısalma çıktı canım tabii olacak değilde yine de dikkatli ol
Cz34 Esila4549 bence doktora gitmenize gerek yok ben baskıdır diye düşünüyorum korkmayın bendede oldu yürüyemicek kadar hiç kalkmadan yatmışlığım var
Esila4549 Nevinnn hem orası hemde vajına ici agrıyor bebek sanki aşagı inmek ıstıyor bu gun hep asagida hissettim baskı yapıyorlar gibi
Ftszgn Aynisi o haftalarda bende oldu korkrum idrar verdim enf çıkmadı meger rahim büyüdüğü icin oluyormuş