Nurdlmc Yzeze lohusa sepetinden gecelik sabahlık almıştım çok güzeldi fotoğraf çekimi içindi onun dışında kısa kol önden düğmeli LCW’den pijama aldım en rahat o oluyor başka birşey giyememiştim zaten sıcaktan ve emzirdiğin için önü açılması kolay olması lazım memnun kalmıştım aldıklarımdan ekstra birşeye gerek kalmıyor
YDE Yzeze ben bebeğimin tüm ürünlerini kiti kate den aldım çok kaliteli ve organik ürünleri zaten yumuşacık. Kesinlikle öneririm. Geceliklerimi de lohusa sepeti ve suwenden aldım. Lohusa sepetinde de suwende de kumaşı çok ince olanları var ona dikkat etmeniz lazım onlar fiyat olarak biraz daha uygun oluyor bence. Aşırı iç belli ediyor. Lohusa sepetinden kadife sabahlıklı bir gecelik ve sabahlıklı pijama takımı aldım çok güzel, gerçekten çok kaliteli. Suwenden de bir sabahlıklı gecelik takımı yaptım oda gayet güzeldi. Kumaşına dikkat edin sadece.
Yzeze YDE evet bende çok ince olmasından korkuyorum . Bir de beyaz ya da ekru istiyorum iyice iç belli etmesin. İnternetten anlamaktan biraz zor oluyor😕
Deletedmom0990 Yzeze https://hizliresim.com/P7L579 Canım lohusa takımının yanına bunu alayım fazladan diyordum sayfada başka çeşitleri de var onu düğmeli evde falan da rahat olur emzirmeye şimdi düşünüyorum bir sürü para verene kadar lohusa takımı olarak ta bunu alayım önü düğmeli dediğim gibi rahat olur bebek geliyor para lazım zaten Ankara doğum ücretleri uçmuş günlükte giyilebilir bir takım sizce lohusa takımı olarak bunu alsammi 45 TL daha önce alışveriş yaptım hatta şuan uzerimde bile o siteden aldığım takım var kumaşları rahat ve güzel sizin fikriniz nedir
Yzeze Deletedmom0990 bence önden düğmeli oluşu rahat olur. Lohusa takımı olarak alınan bir çok ürün sonradan bir daha giyilmiyor diyor herkes. Bütçesel olarak düşündüğünüzde haklısınız. Çok özel birşey aramıyorsanız, Bunu sonrasında da rahatça kullanırsınız. Neden olmasın alınabilir.
Hicoli Deletedmom0990 bayıldımm!! takım çok tatlı bende böyle bişey aldım aynı 2 tane. Üstüne bide uygun sabahlık almak istersen gayetde fotoda çekilebilirsin ben öle yaptm 😂 Fiyatıda cok iyiymiş. Hem sonrada rahat rahat gyersin evde emzirmek de cok kolay düğmelilerde.
duygusm Yzeze İki takım pijama, iki de gecelik aldım. Fazla süslü ve pahalı takımlardan almadım, çünkü hem tekrar kullanmam hem de kanamadan vs kirlenme durumu olabilir. LCW, Penti ve Koray’dan alışveriş yaptım.
Yzeze duygusm bunları lohusa pijama gecelik diye mi alıyorsunuz, yoksa normal pijama gecelik bedeninize uygun olanını mı. Penti de bir kaç ay önce bakmıştım hiç bulamamıştım.
Yzeze Hicoli çok iyimiş fiyatları. Ben İzmir’de yaşıyorum . Belki internet sitesinde de vardır. Bir bakayım, teşekkürler☺️
Hicoli Yzeze lcw ların hepsinde pijama var ama aynı ürünler yok. Büyük magazalarda tabi daha fazla secenek vardır. Bende izmirde yaşıyorum. 😁
YDE Yzeze ben bir tane söylemiştim ilk lohusa sepetinden ama aşırı inceydi giymem mümkün değildi 🙈 sonra onu yolladım iki tane söyledim. Sabahlıkları farklı renk yada kadife falan olursa iç belli etsede sorun olmaz
duygusm Yzeze Gebe, anne, mother gibi hamile serileri oluyor, onlara bakıyorum. Normal bedenimden biraz geniş alıyorum hep, bol olsun dar olmasın mantığıyla 😊
Turkolog Yzeze ben Eminönü’nde zerre bebeden aldım instagram adresi de var. Artış, effort gibi markaları satıyor. Ben effortun 3lü ve 2li takımını aldım çok kaliteli. Suwen gibi markalarda çok bu tarzda ürünler yok. Kitikate de çok güzel bir marka ürünleri organik ben de almıştım bir şeyler ama hastane çıkışını isimli yaptırdım. :)
Yzeze Hicoli aynen mağazadan mağazaya değişiyor. Bir de ben hep lohusa hamile pijaması diye bakmıştım. Karın hemen inmez, karnımı sıkmasın diye düşündüm. Belki de normal pijamaların büyük bedenlerine bakmak lazım😀
Deletedmom0990 Hicoli canım hastanede sıradan telle bir iki foto cekilecegim hastane çıkışı çekim tarzı yaptıracağım yeni doğum yapmışım hastanede neyin gayretini vereyim bakalım bebekle uyum sagliyacakmiyiz emzirme falan biniki gün sonra yapacağım elbisem hazır canım https://hizliresim.com/2OXN5L Bu elbise beyaz şal bir de kırmızı istiyorum cicekle suslicem basımı 💁😁hastane de uğraşamam makyaj falan hastanede de takarım tacimi falan
Seherumeysa94 Yzeze https://instagram.com/artiscollection?igshid=zpbr5sm99rt7 canım ben lohusa takımımı burdan aldım kumaşı kalitesi mükemmel bir tane daha pijama takımım var ama onu annem istanbuldan bir mağazadan almış bilmiyorum o yüzden mağaza ismini ama onunda kumaşı çok güzel bebek için trabzonda oturduğumdan burda bir bebek mağzasından aldım bir hastane çıkışını bir tanede instagramda yaptırdım yıkadım da hiçbirşey olmadı kumaşı dokusu çok iyiydi https://instagram.com/kar_bebe?igshid=1uy34yt5zr5ct o da bu sayfa umarım beğendiğin olur🌸🤗
Yzeze Seherumeysa94 teşekkür ederim canım. Hem bana hem de benim gibi tavsiyeye ihtiyacı olanlar için iyi oluyor paylaşımlar ☺️ İnceliyorum şimdi.
3yavruannesi Yzeze lcw onu dugmelı ıkı pjama takımı aldım cokta sevdım bebege farklı farklı sitelerden alısverıs yaptım ben 25 30 haftada basladım alısverıse cuma kucagımızda alıcaz ıns
Yzeze 3yavruannesi bir çok kişi lcw den bulmuş almış. Ben de bakacağım. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah ☺️