Iimran __meczup__ normalde yoktu hamile olunca çıktı birden doktor doğumdan sonra dengelenirse ilacı bırakırsın dedi sana ne dediler kilo durumun nasıl
__meczup__ Iimran ben daha gidemedim endokrinolojiye de daha 12+2 deyiz kilo verdim kilo almadim daha hic
Seymagms Sznsznszn 29.haftaya giricez 77yle hamile kaldım 85im şu an Allahtan boyum 1.80 yoksa yuvrlanabilirdim😂
Merveceeee 17+3 deyim 80 kilo ile hamile kaldım mide bulantılarım yüzünden 73-74 arası geliyorum şuan henüz kilo almadım
Iimran __meczup__ bi görün bakalım canım bebeği de anneyi de baya bi etkiliyomuş ne değişik bişey bu tsh değerleri ya
Dilankenger Ayse-karadag 55lerdeyken çok güzeldi herşey çok mutluydum ama artık yavaş yavaş zorlanıyorum kilolardan 😂
Civco Sznsznszn yanlış anlamayın ama çok baydi bu kilo muhabbeti.hergün en az 2 kişi birilerine kaç kilo aldınız diye soruyor.her bünye farklıdır kıyas yapmak çok saçma. Aynı şekilde bebek kilo ve boylarını sormakta öyle.
Sznsznszn Civco cevap vermeyin sağa surukleyin yeter bence niye sınır yaptınız ki konuşmak isteyen anne adayları var demekki ve her geçen gün yenileri de ekleniyor ve merak ediyorlar tabiki