Haticebasyol43 Sedos2020 aynen birden giriyo atesin yukseliyo bunalima giriyon bi yandan karin siddetli agri 1 dk falan suruyo sonra geciyo 1 saat sonra bidaha
Jasminjas Ben hamileliğimi başından beri kabızlık yaşıyorum 2 ya da 3 günde bir magnezi kalsine içiyorum öyle çıkabiliyorum. İçmediğim zaman benim de inanılmaz sancılarım oluyo. Kabızlık yaşıyo musun? Belki seninki de bu sebeptendir
sylmz_34 Sedos2020 merhaba bendede aynı durum var 15 haftalık hamileyim karnımın altında sancı ve ağrı oluyor bu ağrı sağ ve sol boşluklarıma doğruda yayılıyor. Bende gaz sancısı olabilir mi diye düşündüm ama 2 gündür geçmeyince meraklandım. Doktor randevum Cumartesi günü. Erken gitmem gerekir mi acaba?
Zeliha-volkan Sedos2020 Fikir olsun diye söylüyorum aynı mı değil mi bilmem ama bende ağrı ile uykusuz kaldım aşırı ağrıydı soğuk alma ile alakalı sanırım patik giydim sıcak su torbasını ayagımın altına koydum bez ısıttım elektrikli soba da belime falan koydum eşim sağ olsun su kaynattı kayısı çayı yaptı sallama çay bu gaz varsa faydalı az zaman sonra geçti
Sedos2020 Zeliha-volkan siack su torbasını denedim canım ayaklarımin altına ve karnıma koydum osyre zarfında ağrım geçmişti uyimusm öyle uyandığımda hic ağrım yoktu ama biraz sonra tekrar başladı 1 dakkada bir vurup geçiyor bıktım artık doktor basindanmi savdiki acaba😔
Haticebasyol43 Caglagorkem karninizda sertlik varsa kasilmalariniz var sizin acile gidin bence erken dogum riski olabilir allah korusun
Sedos2020 Ezgi05 bende de tahlil aldı temiz dedi detaylı ultrasonda baktı bana Protestan birde tek seferlik içeceğim iki ilaç verdi dünden beri değişen bişe yok ..iş felanda yapamıyorum habire yatıyorum.
Zeliha-volkan Sedos2020 Bilemiyorum tahlil yaptırmış falan ama benim içime sinmedi ağrım da şiddetli geçmiyor diyorsanız acilden baksınlar derim sonucta can taşıyoruz bizlerde başlarından savmazlar herhalde. İlk cocuk benimde en ufak sıkıntı da ya büyüklerime ablalarıma danıştım ya da durmadım gittim acilden baktılar
oygenkubra Haticebasyol43 bende de 3-4 gündür bir ağrı var ama , böbrek mi kasık mı anlamış değilim . yarın kontrolüm var , doktor bakalım ne diyecek ? şiddetli bir ağrı değil ama insan tedirgin oluyor
Caglagorkem Haticebasyol43 teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏻🙏🏻 Sindirim sistemim bozuldu ondan kaynaklı oluyor
zelis63 Sedos2020 canm bendede o aralar agrı çok oldu domtorum dedi tuvaletini yapabiliyosan sorun olmaz dedi bebek büyüdükçe damarlarda esneme yapıyomus oda agrı yaparmıs bol dinlenmen lazm uzan
Crescent96 Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir, lütfen forum kurallarına uygun olarak yorumlarımızı yapmaya devam edelim🌸