Cok uzun yazmayacagim , mənm ikinci hamiləligimdi , və oglusum birturlu gəlmək bilmiyordu doktor 5 yanvar (ocak ayi) son gun olmazsa artik ilac vericez dediler ,, bəndə bəklə bəklə sporlar falan artik umut yokdu bugun son gun butun islerimi yapayim yarn hastaneye yaticam diye pilan kurdum,, butun evi temizledim butun islerimi bitirdim kizimin banyosunu yapdirdim kendimde sicak suyla dolu bir banyoda yarm saat oturdum sonda dus aldim cikdim. Artik uyuma vakti gece saat 22:00bir agri girdi aha busəfər gəliyor dedim, kimseye bisey cakdirmadan bəklədim agrilarim birden 10dakikadan bir basladi və yinə bəklədim bəlki yalancidir diye,, ama artik yok yalanci deyl emin oldum esime soyledim birden 5dakikadan bir basladi doktorumu aradik gel dedi . Biz evden cikana saat 01:40 hastaneye gittik aciklik var dedi . Agrilarim inanilmaz siddetlendi artik dakikada bir geldi ve mudahile edilmemesini istedim kendim saglikli bir dogum istiyorum dedim. Tam 3saat aramsizin agrilar geldi ve 04:40pasama kavusdum . Hərseye ragmen deyer 06.01.2020 iyki dogdun pasam.