Mororkide Elmas234 valla ıkı gun once yedım doktorum bana cıg et urunlerı yeme dedı canım ısteyınce ıyıce pısırdım yedım cıg veya tam pısmedıyse problem olur ama pısmıs yanı pısmanlık yasama bence cıpste yenıyo hamburgerde pızzada ısteyenler bı kereden bıse olmaz
26082014 Elmas234 sucuk hep yedim hiç bir zararı olmadı doğurdum ve oğlum Şuan 8 aylık ☺️Lütfen onun bunun lafına bakmayın sonçta canınız istiyor ve yiyorsunuz şu yasak bu yasak ohoooo o zman ölek biz😊
zelis63 Elmas234 ben marketlerin sattığı sucugu yemiyorm canmm kasaplarn yaptıgı sucuklar var ondan yiyorum sanırım daha sağlıklı canm istiyor çünkü
Miniktirtil28 Çok iyi pisiriyorsan zararı yok onu kim dedi ? Çiğ tuketmek zararlı sadece. Caninizda çekerse yiyin rahat rahat içinizi ferah tutun :) (iyi bir marka ise)
KbrCry Bu kadar takintili olmayin pisirdikten sonra hicbir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Hamileliğimin basindan beri her turlu sey yiyorum insaniz sonuçta canimiz istiyor. Gonlunuzu ferah tutun 👍
1004nese Vallahi kaç gündür aş eriyorum sucuklu yumurta. Kasapdan alıp yapicam dün gece rüyama bile girdi ,😂 İyi pişirdiği mız sürece sıkıntı olaz ayrıca iyi bir sucuk olursa
Sesem Yahu yediğiniz sebzede meyvede bile bir dünya zararlı hormon var alkol sigarayı anlayabiliyorumda besin ürünlerini tüketirken bu kadar düşünmek gereksiz bence her gün bir kangal yenmez sonuç olarak.
Eymensmom35 Elmas234 yok öyle bişey dısarda yemeyin ne eti olup olmadığını bilmiyorsunuz ama biz güvendiğimiz kasaptan alıyoruz ve iyice pişmesine dikkat ediyoruz