Merhaba kızlar benim doğum hikayemde 16 mart gecesi saat 1:30 itibari ile başladı. Gece uyurken birden ıslaklık hissettim hiç durmadan suyum geliyordu. Hemen hastaneye gittik eşimle nts bağladılar açıklığıma baktılar. 1,5 cm açıklığım vardı. Bu arada sancım yoktu. Bebeğim doğum kanalına girmişti herşey yolunda gidiyordu dr çok kolay doğum yapabileceğimi söylemişti. Sabah doktorum geldi sancısız açıklığım 2,5 cm di. Doktorum çatı kontrolümü yaptı eline bebeğimin dizinin geldiğini söyledi. Ultrasonda bi baktıkki 2 gün içinde makat pozisyonuna dönmüş 😔malesef sezaryen oldum. Ameliyat sonrası çok ağrılı bir işlem. Zor yürüyorum çok ağrım var. Tavsiyem doğum sancısını çekin sezaryen olmayın. Benim kısmetimde bu varmış. Ama elinizden geliyorsa normal yapmaya bakın. Bebeğimle bile istediğim gibi ilgilenemiyorum bu beni çok üzüyor. Sütüm yeni çoğaldı😔 yemediğim şey kalmadı. İkinci çocuğumu normal doğum yapabilme sürem dolduğunda yapmayı istiyorum tabi kısmet olursa. Allah hepinize yardım etsin bunu çok istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻