Aysegul1212ae Deletedmom6 rabbim salicakla buyutmeyi nasip etsin benimde sulu akintim cok hatta bugun kendiliginde su akti sicakti pecetem cok islanmisti 36+6 yim kasik bel ve vajina agrimda cok baskida fazla bebegin hareketide acitiyor artik sizce bu belirtiler dogummudur
Deletedmom6 Aysegul1212ae Doğumun yaklaşınca her belirti de olabilir ben mesela açıkçası 40 a kdr gelmez diye düşündüm çünkü hiçbirşey yoktu ama bazılarının ki belirti ile olabiliyor
Deletedmom6 Semaerdem Ewet celil bey yaptı ve iyiki onu seçmişim. Aynen ya ebe konusunda çok endişeliyim ve maalesef memnun kalmadım
Deletedmom6 Adel001 Kesi ve dikiş o an en son düşünülecek şey oluyor gerçekten. Lavman bence rahatlatıyor insan-ı düşünsene haftalarca kabizsin tuvalete gidemiyorsun ama lavmandan sonra için boşalıyor tabi ondan sonraki şancı da süper 😂
Eddmn Deletedmom6 gözün aydın olsun bizlere de dua et inş hepimiz kurtulalim🙏allahım bebeğine sana sağlık versin hayırlı evlat olsun inş 🐣😊🙏
Eddmn Deletedmom6 gözün aydın olsun bizlere de dua et inş hepimiz kurtulalim🙏allahım bebeğine sana sağlık versin hayırlı evlat olsun inş 🐣😊🙏
Kudret_46_46 Deletedmom6 merhabalar öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah benim sorum şey olacak lavman yapılırken canınız acıdı mı
Talentedmom Deletedmom6 ay ne güzel ben çok korkuyorum normal doğumdan Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
Mutluluk_ Deletedmom6 gözünüz aydın canım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim darısı bana az kaldı hayırlısıyla bebeğime kavuşmaya 33 hafta 2günlük olduk bizde
Deletedmom6 Tuana98 Yani çoğu kısının doğumda iniyor benimde suyumu patlattı öyle indirdiler .Eğer çok hareketliyse hala kanala girmemiş demekki
Sunay10_ Deletedmom6 mahşallah allah analı babalı büyütsün ne güzel kolay bir Doğum olmuş Peki tarçınlı su nasıl yapıyoruz
Bernw Deletedmom6 ohhhh maşallah ya Allah analı babalı buyutmek nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah 🙏❤️
Faffabay Deletedmom6 hayırlı uğurlu olsun 🌱 seninde doğum hikayeni okudum ya artık bende sıra 😂 başabaşdık normalde seninle benim kızın gelmek gibi bi niyeti yok şu an bende acele etmiyorum bekliyorum sakin sakin 😂