Deletedmom6 canım sana bı tarıf vereyım yanında kım varsa kalan yapsınlar corba tarıfı ben sutumu bu corbaya borcluyum (torbalar dolusu sut koymustum buzluga gece uyandıgımda yatak yorgan hep sut olurdu)
ılıkle kemıklerı haslayın guzelce pısınce ayıklayınSuyunu güzelce süzün ardından bir tencereye kurusoğan doğrayın eger seviyorsan çok da doğruya bilirsin acayip süt yapar kavurduktan sonra içine bir kaşık salça ardından pilavlık bulgur ekleyin et suyunuzun çokluğuna veya azdığına göre ardından ayıkladığınız etleri koyun bir kaşık tuz atın Buda sana bağlı nasıl seversen üzerine süz düğün et suyunu dök su az gelirse normal suda ekleyebilirsin bulgular pişene kadar kaynat her emzirdikten sonra bebeğine bu çorbadan ılık bir şekilde bir kase ye Ve mutlaka duşa gir göğüslerini hafif sıcak suyla Ovala Buda acayip bir şekilde süt yapar marul salatası yiyebilirsin Dereotu kuru inciri Isla tıp hem inceleyip hem de suyunu içersen acayip bir şekilde süt yapar ama mutlaka duşa gir ve bu çorbayı dene benim her emziren anneye tavsiyemdir bu çorba mükemmel süt yapıyor şu anda ki bebeğimde de doğduğunda mutlaka yapacağım