Tgcy Kızlar beta hcg ctesi günü 79.37 çıkmıştı ne zaman doktora gitmeliyim yada öncesinde sağlık ocagına gitmeye gerek varmı ? Napıyım kafamda deli sorular 😂
Pnrbtr Tgcy tekrar bir kan ver bence canım. Değerine bak yükselmiş mi. Değer 2000lere falan geldiğinde ultrasonla kese görünüyor diye biliyorum
Ikbalper Tgcy ben ilk öğrendiğimde beta hcg 39 du. Bir daha kan ver ve artış oranına bak 2 günde 2 katı olacak şekilde artar. 3 hafta bekleyip gitmiştim sadece kese görünmüştü daha bebek yoktu. 7. Haftada kalp atışı gözüküyor acele etme.
__birafitap__ Tgcy 2 günde bir kan ver 3 4 kere güzel artıyorsa vermene gerek yok artık doktorun uygun görürse kontrollerde ister zaten kuzum☺️
Tgcy Pnrbtr bende oyüzden sağlık ocagında bi tekrar kan veriyim diyorum hiç kan tahlili yaptırmadım sağlık ocagında çnk
Pnrbtr Tgcy aynen sağlık ocağında ver kanını sonra da bir tarih belirle ve doktora git. Allah tamamına erdirsin 🤗
Tgcy Ikbalper evet işte oyüzden bende bekliyim diyorum bide sürekli kan verip onun stresinide yaşamak istemiyorum olmadı yarın veririm bi daha vermem sonra doktora gitceğim günü hesaplarım
Ikbalper Tgcy bana yakınlarım hep bekle dedi. Çünkü bazı doktorlar vajinal muayene etmek isteyebiliyor bu da düşüşe sebep olabiliyor dediler. Bende açıkcası 3 hafta bekledim sonra gittim🙏
Yaprak- Tgcy Canım gebelik testi yaptınmı t çizgisi koyuysa artmış kan vermene gerek yok doktora gidersin haftaya
Tgcy Yaprak- olmadı yaparım önceden hep silikti adete bi kaç gün varken ctesi adet günümdü ozamanda beta öle çıkınca bidaha test yapmadım.