fadimeozbas @Fahriye_ Çok uzun saat hareketsizlik farkettiğin vakit tatlı bişiyler ye rahatsız et biraz kuzum, alıştırıyorlar kıpır kıpır olmaya sonra saknleşince biz korkuyoruz hak veriyorum sana insan istikrar bekliyor
Fahriye_ fadimeozbas tatlı yemek Bana yasak ya Doktor öyle şeyler yeme dedi o yüzden ceviz bal yiyorum o olur mu
Mesbas 25+6 dayım 2 gundur hareketleri azaldı. Bende cok korkuyorum kizlar cok nadir hareket ediyor herkes bu haftalarda normal diyor
Kizimmmm Mesbas biz de 25+6yız. İki gündür kızım da çok durgun. Hep tetik de bekliyorum. Bir de burda okuduğumuz olumsuz postlar çok etkiliyor beni. Analık çok zor iş.
fadimeozbas @Fahriye_ Olur tabi soğuk bi bardak süt de olur meyveli yoğurt olur onu harekete geçirir😊
Dygbrk SnmTt korkuyor insan işte birde internetten bakınca burdan da 2-3 saat hareket etmezse hemen doktora gidin diye yazınca daha çok tedirgin oluyorum ama rahatladım biraz teşekkür ederim 🤲
SnmTt Dygbrk yok aman yapma öyle Allah’a emanetler🙏🏽 İnternette tırnağımız kırılsa ölümcül hastalıklar yazıyo😀 çok bakmıyorum ben artık insanın aklını bulandırıyo 🤦🏽♀️