tugce67-67 Cigdem0707 eşim polis (egm) böylelikle ama çok fazlada bi indirim olmuyor .yılbaşından sonra baya bi zam yapmışlar her şeye
Cigdem0707 tugce67-67 evet bizde öğretmensiz 25 tl.indirimm oluyordu muayenede ama doğuma inanılmaz zam gelmis😀3100 normal 3500 sezeryan yazdı arkadaslar
tugce67-67 Cigdem0707 ya evet çok fazla arttı , ben kendimde öğretmenim tabi atanamadım meslektaşız😇 bide ek olarak doktorda mesai dışında ücret alıyormuş.bazılarıda sonrasında tahlil oda parası bir şeyler ekliyormuş sormadan kafalarına göre yapıyorlarmış falan dedi. 5 i bulacak diye korkuyorum😂🙈
Cigdem0707 tugce67-67 ee tabii epidural istersem el 700 miş gece.kendi doktorumuz cagirirsal 500 tlymid sanki bulacak gibi. kaçıncı haftadasimiz nerde oturuyorsunuz
Ozgdnc Doktorum Mehmet alicik ben sonsuz güveniyorum kendisine, çok ilgili bir doktor. 31.hafta ikiz gebeyim sezeryan olacağım. Fiyatları da haftaya konuscam ikiz doğum ücreti de farklı bildiğim kadarıyla 😔
Ozgdnc Cigdem0707 benim doğumumu 37.hafta öngörüyor Mehmet hoca 🤗 malum ikizleri erken alıyorlar. Gerçekten harika ötesi bir doktor, soru Soruyosun usanmadan anlatıyor 🤗🤗
Cigdem0707 Ozgdnc Allah yardımcım olsun arkadaşım sağlıkla kucağına al ben işlerini.Ben bekleyeceğim normali ama.kismet
Jasminixx Ozgdnc ben hatta diyorum ki bi soru sorunca Mehmet beyin play tuşuna basmış oluyoruz biz durdurmadan susmuyo 😂 ben ilk kızımıda onda doğurdum mesai dışı ücret ödemeyeyim diye hastanede nöbetçi olduğum güne yatış yaptırmıştı sürekli ilgilenebilirim seninle demişti harika bi doktordur
Jasminixx tugce67-67 pişman olacağını düşünmüyorum çok sabırlı güleryüzlü özel telefonunu veriyo sürekli yazınca cevap veriyo