Turkolog Kbbrak ilaç vereceğiz uyuyacaksın bölümünü okurken ne diyorlar koz doğurmak üzere ne uyuması diyordum kendim kendime 😂😂😂 ebe güzel taktik uygulamış valla
Mutluluk_ Kbbrak gözünüz aydın canım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim darısı bana ve tüm hamilelere 33 hafta 2 günlük olduk az kaldı hayırlısıyla bebeğime kavuşmaya
810473 SemaNergis yaa ben burdakı su sıstemı sevmedım hanı hemen goremıyosun yazılanları bı bakıyrm yazdgm yorumun cbı kac dk sonra gelms bende kacırabılıyorum halıyle cınsıyet ne?
Smyye-25 mavipapatya valla cnm onu bılmıyorum bn sadce nts nın sancıyla bebegn kalp atısını gosterdgnı bılıyom bnı alttan muayne bakarak bı cm acıklık var dedı
Eda14 SemaNergis basenle fln hiç alakası yok aslında kuzenim 40kilo hamile kaldı 40küsürlarda normal doğurdu vücudunu görsen 12yaşında kız çocuğu dersin
SemaNergis Eda14 açılma olayıyla mı alakalı o zaman eskiler nasıl doğum yapıyordu🤔İnşallah bu defa normal doğum yapabilirim🤲🏻
Diloselos Kbbrak masallah Alalh anali babali buyutsun insallah darisi biz bekleyenlere ve cocuk isteyen herkese nasip etsin 🙏🤗🤗
Adel001 Kbbrak ayyy bende gerizekalı gibi uyumanı bekliyorum 😂😂😂😂😂😂😂 senin gibi safın biride burda,mal gibi kız uyusada rahatlasa diyorum yaaa 😂😂 Allah analı babalı büyütsün aminn
Rumis Adel001 Ahahahah.Bence ebenin yaptığı yanlış gibi geldi bana kandırıyor bildiğin.Ne uyguladığını net bir şekilde söylemesi lazım.Belki suni sancı istemicek böyle bir hakkı var zorla bişey yaptiramazlar
Adel001 Rumis panik falan olduğunu hissetmiştir , maazaalah kötüleşip doğuramayada bilirdin 😕 açılman var ama sancın yeterli değil üstelikde can çekişiyorsun , bayıla falan bilirdin acıdan😕
Duyguslabebegi Kbbrak Elhamdulillah çok güzel bir Doğum olmuş maşallah🙏🏼 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü eylesin evladını❤️ İnşallah bizimkileri de 🤲🏼
Eda14 SemaNergis çatının durumuyla alakalı sanırım çatı muayenesi önemli ona göre karar vermek lazım , bizim için sağlıklı olan neyse o olur inşallah