Ecrinbzkrt 213473nurdn sanırım bende kullanıcam artık gecmıyo cunku yatın tekrar soluceö banada sanırım verıcek suan fıtıl kullanıyorum bundan once 2tane toz ılac kullanmıstım
Canan_olg 213473nurdn var ben kullandım 2 günde hastanede yattım eğer doltorun kullan dediyse mutlaka kullan bebeğine zarar vermek istenezsin demi çünkü enfeksyon tedavi edilmezse bebeğe ulaşıyormuş canım geçmiş olsun
RuzgarsMommy Hamilelik için bilmiyorum ama normal zaman bile antibiyotik kullaninca bütün bakterileri öldürdüğü için sonrasında vajinal kaşıntınız olur dikkat edin
Canan_olg RuzgarsMommy canım hamilelikte vücut daha açık oluyor enfeksyona ve vücut bunu kendi bile yapabiliyor ne yapalım yani kullanmayıp bebeğimize enfeksyon mu bulaştıralım doktorunuza güvenmeyi bilin bence doktor bebeğe zarar verecek bir şeyi neden versin bize
Canan_olg Ecrinbzkrt doktorum bana ilaç olmayan bir hap verdi bu içinde bulunan minarellar sayesinde idrar yollarında bakteri enfeksyon tutulmasını engelliyormuş adı ocean caranberry turnayemişi ekstresi doktoruna bu vitamini bir sor gittiğinde ben kullanıyorum günde 1 kere
RuzgarsMommy Canan_olg yok canim kullanmasi gerekiyorsa elbette kullancak kaşıntı da olunca başka bisey zannetmesin antibiyotik ten oluyor dedim
Utayturku iki kere suya atılan kullandım 5 gün augmentin 1000 mg kullandım. kullanmadan beklemek bakteri üretmesi enfeksiyon daha zararlı. doktorlar bunu bilerek veriyor bende sizin gibi korkarak kullandım ama sorun olmadı çok şükür.
Canan_olg RuzgarsMommy tabi 3vrt antibiyotikten sonra mantar oluşumu olabiliyor malesef tabi baya kullanmış olması lazım onun içinde