Normal doğum hikayemi anlatmak için uygun zamanı bekledim bnm zorlu bir hamilelik surecim oldu düşük tehlikesi erken doğum tehdidi derken 37 haftayı doldurduk dualarla artık gelsin istedim minigim 38+1 de gece 11 de leke geldi hiç tedirgin olmadım korkmadım heycanlanmadim doğum değil diye düşündüm cnku sancım yoktu gece 1 de ufak ufak sancilar kndini belli etti buarada erken doğum olur diye annem gilde kalıyordum eşim şehir dışında aradım eşimi durumu anlattım hemen cikiyrm dedi hayır dedim blkide yalancı sancidir bnden haber bekle dedim sanki yalancısı kalmış gbi 😂😂 buarada annem gilede bsy demiyrm sabaha dgru sancılar biraz daha bastırdı 7 dk arasında gelip gidiyo tabikide eşimi aradım gelebilirsin artık dedim iki saat snra eşim geldi esyalarjmizj alıp hastaneye gttik muayene falan derken açıklık 1 cm di o kadar geceye rağmen yatış yapıldı sabah 9 da 3 cm acilmam vardı sancılar 5 dk arayla geliyor dayanilmucak sancı değil kizlar annem le konusuyrz ailemle telefonda konusmuyrm hersy normal gbi şehir hastanesindeyiz buarada annem sadece yanımda öğlen artık 3 dk arayla gelmeye başladı yine guzl karşılıyordm yürüdüm hareket ettim nst ye bağlıyorlar yatarak biraz zor geliyordu eğer normal doğum buysa abartiyolar dedim başıma gelecekleri bilmeden 😂 artık zurnanın dirt dedgi yere bnde gelmiştim öğle saat 2 buçuk nst ye bağlıyım bu sefer daha şiddetli birden ağrı girdi ölüyorm anne dedim yerimde kivaranmaya başladım hiç bagirmadim hiç sancılar sık sık geliyordu tabiki gelip muayene ediyolar arada artık dayanamıyordum iki büklüm oldum yastığı başıma bastırdım agliyrum dayanamıyorum anne diye agliyrum en sonunda eşimi aradım bni burdan götür diri diri öldüruyorlar bni dedim eşim nereye yolun sonuna geldik bebeğimize az kaldı diyo ikna olmuyorm ebelere bağırdım çıkarın bni burdan gidecem sezeryan olucam izin vermediler kanamam da var zaten nyse snradan ebe tamm gel son kez muayene edim dedi zamanın varsa göndercem dedi muayene etti bebeğin başı elime geliyor dedi birden bağırdı doğum ekibi hemen gelsin diye sevindim bitecek bebeğimi kucağıma alicam dedim ebe sancin gelince ikinmaya başla dedi ilk başta yapamadım ikincide olmadı üç te olmadi artık dörtte ebe sana yardım edicem biraz bastrcam dedi ha gayret dedi buarada ebeler çok iyiydi çok guzl ilgilendiler nyse dördüncü de ebenin yardımıyla güçlü ıkindjm ve oğlum dünyaya geldi o an hersy durdu ağrı yok sevinç var bu sefer mutluluktan agliyrum 🥰 gözümü ondan alamadım eside kolay çıktı ama dikisim çok oldu ilk dogumum kndi sancilarimla 18 saatte doğdu ama dünyaya değer onun sıcaklığını hissetmek giydirilp yanıma gtirdiker dikislerim atiliyo emzirdim minigimi 🥰hersyi unuttum onu görünce Allah'ım herkese nasip etsin güzel düşünün guzel olsun hersy şuanda bebisim büyüdü 4 aylık oldu niye bu zamana kadar bekledim cnku sağlık sorunumuz vardı anca yazabildim korkmayın normal doğumdan 🥰