Nrs1234 Eliff-38 canım devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin bende özellere sorduğumda 200 TL civarı fiyat aldım
deletedmom572 Eliff-38 ben bugün yaptırdım, muayene sabit 80 ödüyorum zaten ikili teste 60 lira verdim, ama bölgeden bölgeye farkediyor canım, dışardan gelenler bu fiyatlar çok iyi diyorlar çünkü. Ki gittiğim hastane güzel donanımlı bir hastane
Merbe61 Nrs1234 200mu bence uygun hastaneler var benim gıtttıgım hastanede ikili test 40tl o senin dedıgın belki de ayrıntılı ultrosan
Mrv1234 Nrs1234 canim gercekden fiyata cok ama cok sasirdim yani bende 80 ne yaptirmistim iyice abarti bu ozel hastaneler fiyatlari dogumdada pahali nolucak bizim halimiz ya devlette ilgi yok diye insan gitmek istemiyo hakkimizda hayirlisi artik
Nrs1234 Merbe61 ayrıntılı ultrasonla ikili testi ayırt edebiliyorum canım bende yeni yaptırdım devlette yaptırdım benim sorduğum hastaneler 200 TL ydi muayene ücreti ile birlikte tıp merkezleri daha uyguna yapabiliyormuş
edaaedaa33 Merbe61 yok canm dogrudur o fıyat benm hastanemde bana 300 lira dedi sen nerdeki hastanede yaptrdn
Merbe61 Nrs1234 senın gıbı gereksiz insanların postuna cevap verdıgın ıcın bazen kendime cok kızıyorum ayırt edebilen ne guzel ustun zekalı yazdıklarımı dikkatli oku ıstersen
Nrs1234 Mrv1234 aynen öyle canım çok araştırdım en sonunda gidip devlette yaptırdım artık muayenelere devlete gidip özelde doğum yaparım diye düşünüyorum 14. Haftlalık olduk hala net bir doktor yok maalesef kafamda 🤷♀️
Mrv1234 Nrs1234 valla canim bende izmirdeyim bi hastaneye gidiyorum dogum pahali diyolar daha sormak nasip olmadi haftaya gidicem 14 haftaligim bendde ikinci hamileligim ilkini develtte yapmistim ama ozman memlekete gitmistim doguma simdi kizimda var 21 aylik gitmek istemiyorum burdaki devlet hastanesinide istemiyorum bi tanidigimiz bi hastaneyi soyledi muduru filam tanidikmis hem sigorta karsiliyomus ucreti hemde kendimizde oduyormusuz parayi haftaya gityigim hastaneye gidip diger kontrolumde o hastanrye gidicem fiyati ogrenmeye filan misal 3000 se dogum sigirta yarisini karsiliyomus geri kalnini biz veriyomusuz bende eger oyleyse cok iyi dedim hic yokdan kizim yanima gelir gider bensiz durmaz valla artik napicaz bilmiyirum yani :(
Nrs1234 Mrv1234 ayyy canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏 Benim ilk gebeliğim İstanbul’da yaşıyorum burada da pahalı gerçekten hastaneler ve ilk tecrübem olduğu için bileğim olmadığı için güvenemiyorum da herşeye ve geriliyorum zor bir durum yani bir doktora karar vermeye çalışıyorum bende işte bakalım gidicem 1 ay sonra hem görerek de doktoru karar vermiş olurum hakkımızda hayırlısı olur inşallah 😌
Mrv1234 Nrs1234 amin inslalah canim ama bir doktorda gitmek en iyisi yani mumkun oldugunca iyi bi doktor bulmaya bak canim ve tek onda devam et gercekden iyi oluyo😊
Nrs1234 Mrv1234 öyle yapıcam canım artık bende yinede çok geç kalmadım diye düşünüyorum badem postlarda rast geliyorum 1-2 ay kalmasına rağmen hala bulamayan hamişler var sağlık olsun napalım :) en azından bir doktora gidince kafamız rahat olur güvende hiseederiz
Nrs1234 Merbe61 bende senin gibi cahillerle ayni havayı soluduğum için tiksiniyorum ben gayet güzel okudum sizede sadece ayırt edebiliyorum dedim sen kimsin ki üstün zekalı falan diyebiliyorsun farkındaysan bu postta senden başka iki kişi yorum yapmış sen kadar yanlış anlayıp eleştiri yapmamış gereksiz!
Merbe61 Nrs1234 cahil oldugunuz surdan belli ki aynı havayı solumuyoruz bugun asi bir sosyal medya platformu bu sıze yeter
Nrs1234 Merbe61 allahım ya komiksin ben platformda nefes almaktan öı bahsettim işte kapasite.. herkes sonuçta bu dünyada yaşıyor nefes alıp veriyor değil mi Allah akıl fikir versin