ikranrcakr augmentin antibiyotik kullanıp vajina da kaşıntı kızarıklık felan olan var mı daha doğrusu mantar ne yaptınız ?
Filiznalbant ikranrcakr hamileyken kullanmıştım. Kanımda enfeksiyon vardı. Ama ne kaşıntı ne başka bişey olmadı. Fayda da etmedi zaten bırakmıştım kullanmayı
elvann1993 ikranrcakr Yanlış anlasılmasın yazdıgım sirkeli su mantar emfeksıyonu ıcın ,augmentın yan etkısı ıcın söylemedım ınun ıcın bence doktorunuza basvurun
Prenses001 ikranrcakr canım augmentinle alakalı değil. Kaşıntı kızarıklık mantardan olur bunun için kadın doğum doktoruyla görüş
BeybininAnasi ikranrcakr benim berbattı, ağlıyordum acısından. Doktor fitil ve krem verdi de öyle geçti
ikranrcakr elvann1993 Anladım canım da ben ona yoruyorum hiç daha önce başıma gelmedi diş için vermişlerdi anlamadım nasıl olduysa böyle bişey ne kadar sürede gidiyor peki
elvann1993 ikranrcakr ozaman sizde yan etkı oldu doktorunuza bıldırın belkı baska bır ılac verır,mantar varsada ona yonelık ılac verır kadın dogumcunuz
BeybininAnasi Prenses001 işte antibiyotik mantar yapıyor, yan etki. Benim de her kullanışımda oluyor 😒
Sldmrt ikranrcakr antibiyotik vajina florasında ki yararlı bakterileri öldürüyor. Bu yüzden vajina florası bozulduğu için mantar oluşuyor. Mantar için başka bir ilaç kullanmalısınız doktora gidin lütfen.
Prenses001 BeybininAnasi yaa ben bunu bilmiyordum bende de olduğunda doktor gebelikte olan bir şey diyordu bende augmentin kullanmıştım dönem dönem o zaman ondanmış