Ececik07 Esila4549 ben de aynı dönemdeyim benim de azalma oldu bazı günler hiç hissetmiyorum. Doktora gittim bir sıkıntı yok şükür ama doktorum kızdı öyle bir şey olunca hemen gel diye. Herkesin durumu farklı doktora gitmenizi öneririm.
Handetunay Esila4549 28+5 im benimde azaldi bu aralar canim. Doktorum bana yemeklerden bi sure sonra oynasin dikkat et dedi. Onemli olan yemekten sonra hareket edip etmemesiymis sanirim.
minikmelegim_ 28+3te yani dün akşama kadae bir hareket hissetmedim ama aksam eski haline döndü😀 deli gibi oynuyor normalde😀 bu haftalarda normal diyorlar ya o yuzden cok endise etmedim
minikmelegim_ Esila4549 babasini ozlemistir belki. Benimki babasi gelince daha fena oluyo yeterki babasi bir kere elini dokundursun karnima😀
Handetunay Esila4549 yana dogru yat canimvkahvaltiyi yapinca. bi 15 dk 20 dk sonra falan hemen degil karnini oynatmaya baslar 😊 ben bide yan yatinca karnimi ovaliyorum hafif hafif vurmaya basliyor.
Esila4549 Handetunay hissediyorum ama sanki sırtımda hissediyorum cok derinde gibi demek ondan zorlanıyorum hissetmekte
Handetunay Esila4549 aynen canim dogrudur. Benimde oyle oluyo bazen karnim oynuyo disardan bakinca anlasiliyo ama bazende icerden bi seyler hissediyorum ama karnimda kipirti falan yok