Burcudgnn Canım merhaba ben nisan ayında Tüp bebek tedavisine başladım.8.250 tl peşin olarak ödedim.Yumurtalarım toplandı,donduruldu 2.250 tl falandı sanırım yumurta dondurma işlemine verdim.2.600 a yakın iğnelerim tuttu.1 kere de 300 tl tahlil parası ödedim rahim dinlendirme yapmıştı bana doktorum o yüzden değerlerim nasıl diye bakıldı .Doktor muayene ücretim 400 tlydi muayenede bu fiyatı ödedim .Transfer ücretsiz yapıldı ve ilk denememde tuttu çok şükür ondan sonrada kanama falan oldu ben iğne falan vuruldum o iğnelerde 200-300 tutmuştur biz hep kendimiz karşıladık devletten rapor çıkarılıyomuş falan ama onların prosedürü nedir bilemiyorum.Bu arada ben İstanbul/Gayrettepe Brüksel kadın sağlığı ve tüp bebek merkezinde yaptırdım.Doktorum Op.Hüsamettin uslu ve prof dr.yücel karamandı tanıdık vesilesiyle gittim tavsiye üzerine ve başarı oranları çok yüksek iç taraftaki labaratuar kısmındaki embriyologlar falan işinde çok bilgili ve başarılı ,hakkında hayırlısı olsun inşallah çıkcagın bu zorlu ve stresli yolda Allah yardımcın olsun senin ve herkesin🤲🏻