bebegimm16 Arkadaşlar 3gündür ishalim 17+5im. Sabah kalktığımda kanamam vardı düşük mü yaptım acil yazın nolur 😢😢😢😢
Faray bebegimm16 Hemen doktora gitsene bi baksınlar, içinde kuşku da olmasın. Hem ishalsin hem kanaman var.
Meryem111 bebegimm16 hamılelıkte doktorar soyluyor ıshal olmayın dıye bence doktora gıt kanaman varsa dusuk rıskı ola bılır
EbruIrmakAhmet bebegimm16 o zaman hastaneye git canım hemen iğne yaparlar ilaç verirler düşük riskin varsa vakit kaybetme
Merbe61 bebegimm16 her kanama dusuk degıl canım ıcıni rahat tut o haftalarda bebk buyuk bıldıgın pıhtı gıbı olur doktora gidiyorsun ınslaalh hersey ıyı olur agrın var mı suan
EbruIrmakAhmet bebegimm16 üzülme hemen Allah’a emanet inşallah büyük bi sıkıntı yoktur haber et bizede
minicikbirmucize bebegimm16 korkma canım her kanama bebekle ilgili olmuyor progesteron iğnesi yaparlar hiçbirşey olmaz geçen gün bende de oldu idrar yolu enfeksiyonundanmış
kubrauzn Meslina06 aynen bzı vitaminler ishal yapıyo bende yaptı mesela doktr normal dedi baska votamine geçtk ve kesildi ishal
Meryem111 Meslina06 bana ıshal olmamaya dıkat et demişdı o yuzden dıyorm ıshal olunca sıvı kaybedıyo beden gucsuz duşuyo
kubrauzn Rabbim bagışlasn agrın yoksa büyk pıhtılar gelmiyosa korkma knama benim akrabamda 9 ay boyunca olmus seninde öyledr 🤲🏼🤲🏼