Nesizade05 15+4 haftalık gebeyim doktor plesanta rahim ağzına yakın dedi ve hafif kanamam oldu progeston başladık.ilerki haftalarda yukarı çıkabilir dedi .bu haftalarda böyle olup sonra plasenta yukarı çıkan oldu mu
Elifdemir_ Nesizade05 benim oyleydi 15de 16da gittim yukari cikmis dedi dert etmeyin kendinize stres yapmayin yani :)
hemsireanaa Nesizade05 benim 6.haftamdan itibaren kanamalı geçti gebeliğim.12.haftada öğrendim plasentamın aşağıda olduğunu ama iki ğç hafta içinde çıktı yukarıya
Deletedmom00170 Nesizade05 çıkıyor canım arkadaşımda vardı Yukarı çıkmışti öyle söyledi ama yine de doğumdan korktuğu icin sezeryan olduk😊
Gunes_ Nesizade05 evet kanamam vardi plesanta rahme yakindi daha sonra kanama alani bitti ve yukari cikti
Nesizade05 Elifdemir_ inşaAllah benimki de çıkar cok korkuttular😔 dinleniyorum Da sürekli dua edin lütfen 🌸
Nesizade05 hemsireanaa inşaAllah genelde çıkar dedi doktor ama kötü kötü şeyler yazıyor nette korktum içime su serptiniz inşaAllah benim de çıkar 🤲🏻🌸
Elifdemir_ Nesizade05 yok hayir bende kanama olmadi ama kasik agrim coktu zaten onun icin gitmistim enfeksiyon olfugunu ogrendim birde iste plesenta asagida dedi
hemsireanaa Nesizade05 ay onlara hiç bakma bende senin gibi öğrendiğim gün çok korktum ama istirahat et canım ben tüp bebekle hamileyim genelde zaten yatarak geçiriyorum gebeliğimi o yüzden sende istirahat et
Ceylan-ceylan 14.haftamda kanama gecirdim.o Hafta cok yorulmustum.Doktor plesantanin ucunun asagida oldugunu soyledi.17.haftamda ise yukari cikti.
Nesizade05 Ceylan-ceylan bende evde cok iş yaptı. Sonraki gün kanamam oldu doktor istirahat dedi dinleniyorum bakalım inşaAllah çıkar yukarı
Ayseelll Nesizade05 merhaba 36+4 günlük hamileyim bizimdr başından beri aşağı yerleşti plasenta ve iki kez kanama yaşadım dikkat ettim hep ama çıkmadı bizim yukarı çıkanlarda oluyormış iniallah siiznki çıkar yukarı 🙏🏻 Bu tüzden sezeryan olucaz biz zorunlu olarak çünkü rahim ağzını kapatmış plasenta.
Nesizade05 Ayseelll başka bir sıkıntısı yok değil mi sadece normal doğum yapamıyorsun bu durumda yani bebeğe zararı yok asaagıda olmasının
Ayseelll Nesizade05 korkmayın bişey olmaz siz dikkat edin çok yorulmayın dinlenin bol bol zaman geçiyor zaten bi şekilde 😊
Omerinzevcesi Haftamda plesantamın aşağıda olduğunu söyledi doktorum memlekete gitmiştim o zaman herşey yolunda görünüyordu çıkmış demişti doktor ama kendi doktoruma tekrar muayene için gittiğimde yine aşağıda ama hafif bir çekilme var demişti şuan 20+3 hala aşağıda hayırlısı bakalım
Ayseelll Nesizade05 yok kanama olmadığı sürece hiç bi sıkıntı yaşamadık biz tabi istirhatle geçirdim daha çok
Sweetblonde88 Nesizade05 31 haftada çıktı yukarı benim. Ama kanama vs olmadı bu süreçte. Normal dogum da olmayacagı için beni etkilemedi. Üstelik ayakta çalıştım ben saatlerce 8 saat. 🤦♀️