Öncelikle herkese merhaba 😊 bebek isteyen ve PCOS anneleri görünce kendi yaşadıklarım aklıma geliyor ve çok üzülüyorum. Allah bebek isteyen her kardeşime hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben ilk adet zamanımdan beri kistlerimle mücadele içindeyim. 26 yaşındayım ve daha hiç düzenli adet olamadım. Aylarca haftalarca ileri atardı tarihim. Eşimle tanışana kadar düzene girmek için Doğum kontrol hapı içiyordum sonra baktım böyle olmayacak iyi doktorlara görünmeye karar versem de (ki o zamana kadar gitmediğim doktor kalmamıştı) gittiğim her kapı başka bir Doğum kontrol ilacı ve adet söktürücüyle yüzüme kapandı. Evlendim. Düzene girer dediler yine adet olamadım. 1 yıl boyunca hiç korunmadan ilişki yaşadık eşimle ama değişen birşey olmadı. Belki inanmayacaksınız ama annem hep gel şu beline bi bardak çekelim derdi. Bende anne git komşulara çek onunla olacak iş mi derdim. Annem herkese bardak çekerdi kolu komşu kimin ne ağrısı şikayeti varsa. Eşimde merak ediyordu bardak çekmeyi görmek istedi bende bi an tamam hadi çek bakalım dedim ilk defa. Annem hep anlatırdı şuna bardak çektim hamile kaldı diye. Neyse Annem bardak çekti sonra da göbek deliğime bastırdı birşeyler yaptı. Her adettim geciktikten sonra mutlaka test yaptırıyordum tabi sonuç negatifti.Ben o ay yine iki damla hasta oldum bitki Kürleri ilaçlarla birlikte. Yaklaşık iki ay sonra bir gün başım döndü. Ani bir uyku bastı hemen test yaptım ve gördüm ki hamileyim. Belki sizlerde benim gibi batıl diyeceksiniz kocakarı işi diyeceksiniz belki linç edilicem ama sizlerle paylaşmak istedim. Bi deneyin derim ben geç denedim pişman oldum hayırlısı böyleymiş belki de. Bebek isteyen arkadaşlarım lütfen kendizi üzmeyin.allahtan da ümidinizi kesmeyin. Dua edin olumlu düşünün. İlaçlarınızı aksatmayın. İnşallah rabbim sizlerin de kucağını boş bırakmayacak 💕