Grslhndn Kizlar 38 haftalik benimki gece kemikleri batiyo hic yatamiyorum donemiyorum nefesim kesiliyo onada bisey olcak diye de korkuyorum artik ciksin istiyorum 🙏
GamzeveMinik Grslhndn canım malesef ben hamile değilim 6. Haftamıza kadar geldik kaybettik. Ama canın sıkılıyor diye yazdım. Umarım hemencecik gelir de uykusuzluğunun sebebi bebişin ağlaması olur 😂🙏🏻🙏🏻❤️
Handenur34 Grslhndn Sorma ya bende de o batmalar oluyor bir de ayaklarım çok ağrıyor :) Cumartesi doğum olacak sezeryan sağlıkla doğursak iyiydii.. 🤭
Zuzum_20 Grslhndn 38+1 gece uyumaz sabahın körunde uyanır hale geldim kasık agrım var sabıt yatamıyorum mıgdem çok yanıyo bugun konturolum var çıldırıcıgım🙄
Grslhndn GamzeveMinik amin canim benim rabbim sanada nasip etsin bu guzel duyguyu tez zamanda sag salim🙏
Grslhndn Handenur34 her yerim tir gecmis gibi çok agriyo saglikla gelsinler insallah benimkinin gunu belli deil daha 😊
Zuzum_20 Handenur34 bacaklarım tüm vucudum agrıyor sanki dayak yemişim sabaha kadar zaman geçmiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Handenur34 Grslhndn Amin inşallah canım. Belli olmaması insanı daha da heyecanlandırıyo yaa. Gerçi bende hala heyecan ve korku var ama bakalımm🤷🏼♀️☺️
Handenur34 Zuzum_20 Kesinlikle bende öyleyim şuan.. Ahh ah annelik kolay değil gerçekten nelere katlanıyoruz. Amaa bebişlerimiz için değer 🙏🏻🥰