Blackcloud Kızlar on ikiden beri sancım var, dk tutmadım henüz ama ara ara keskin giriyor, suyum nişanım gelmeden de hastaneye gitmek istemiyorum, yalancı sancı uzun sürüyor mu bu kadar? Canım yanıyor. 😞
Aleyy00 Blackcloud düzenli kasılmaların var mı sancı değil ağrı değil sık sık bebeğin toparlanıp kasılma olmasına sebep oluyor mu. Benim de böyle ince ince 10 dk da bir gelen sancılarla başladı eşim gel sadece baksınlar geri gelirz eve dedi diye gitmiştim açılman var dediler beni yatırdılar 4 saat sonra da doğum yaptım. Rabbim kurtarsın sağlıkla al kucağına. Ama takip et sancılar 7 dk da bir 5 dk birse git canım
Seda_123 Blackcloud Eğer suyun filan gelmediyse bekle canım dakika tut 5 dk da bir sancıların gelirse o zaman git hastaneye
Hazalindurusu Blackcloud doktorunla iletişime hemen geçme bence ama bebeğin hareketlerini bi gozlemle dakika tut sancın düzenli hale gelirse hemen doktorunu ara kronemetreyle bak kaç dk da bi yaşıyorsun
Milos Aleyy00 canım bende 38 haftaligim sancim yok ama bebek çok sık toplanıyor sürekli sertlesiyor karnım ve vajinama sancı girip çıkıyor sence doğum belirtisi mi bu illa büyük sancılar çekmek zorunda miyiz