Kubrakoc Kızlarr 26 haftalık gebeyim. Göğüslerimin ikisinden de az az süt geliyo bazen renksiz oluyo bazen sarımsı oluyo. Kuruyunca sert oluyo atletim. Böyle olan varmı ? Hamileligimin basindan beri böyle. Doktorum normal hatta iyi dedi
Kubra15 Kubrakoc 24. Haftamda bendende geldi o günü hiç unutmam uyuyana kadar ağladım acayip duygulanmıştım. Şuan 33 haftalığım hala geliyo. Bu iyi bişey doktorum vücudun kendini hazırlamış dedi. Çok şükür inşallah bebeklerimiz emer de sütlerimiz boşa gitmez 😂
YagmurAnnesi Evet canim burada merak etmistim bendede oluyor diye. Normalmiş. Bazi kisilerden gelebiliyor bazilarindan önceki haftalarda gelmeyebiliyormuş. Ama sakın sıkma diyorlar. Haberin olsun.
Kubrakoc Kubra15 cok sükür ya vallahi bende seviniyorum. Bilerek göğüs pedi kullanmiyorum aktıgını görünce daha da cok hosuma gidiyo
Selinkrkc Kubrakoc aa onu bilmiyordum sadece avuz dedijleri ilk sütü bebişlerimizin alması gerekiyor ya ondan dedim canım
Kubrakoc Selinkrkc doktoruma sordum korkma sütün boşa gitmiyo dedi. Doğum yapınca ilk sütün yine gelicek dedi
Kubrakoc Mrv123 canım doktor söyledi memeyi sıkmak uyarıyomus o yüzden erken doğum sancısı yasanabilirmis oyle soyledi