ElifNilMom Merhaba kızlar💃🏻 Biz henüz 6+5 haftalığız 🤰🏻 Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz, kaçıncı haftada cinsiyetini öğrendiniz ve hareketlerini hissetmeye başladınız henüz çok yeni olduğumuz için pek bir şey bilmiyorum siz kaç haftalıksınız bu arada ♥️
zntrkn ElifNilMom canım ben 17+5 im. İlk kalp atışını 7. Haftada gördüm. Keseyi 6.haftada. Cinsiyet için 12. Haftaya pek güvenme bana kız gibi duruyor demişlerdi 14+5 de erkek olduğunu öğrendim 😇 bu haftalardan 20. Haftaya kadar ilk gebelikte hissedilmeme durumu var hareketlerin o yüzden takmıyorum daha 😌 bol bol kasık ağrım oldu , hiç bulantım olmadı 😂
Mom46 ElifNilMom tek tek cevaplayım o zmn 7+5de kalp atışını duydum 14+5de cinsiyetini öğrendim 17.haftada az az hissetmeye başlamıştım şuan net bir şekilde tekmesini içimde dönüşünü yer değiştirişini hissedebiliyorum🥰💙 22 haftalığız 😅
Bgm_01 ElifNilMom 24 haftalık olduk😊 ilk kalp atisini 6+3 de dinledik🤗 cinsiyetini 13. Haftada ögrendik erkek hareketlerini 19 haftadan belli hissediyorum 🤗
ElifNilMom zntrkn kasık ağrısı ben de çok var normal mi acaba şimdiden olması bulantı mide yanması🤦🏻♀️ Sağlıkla kucağına al inşallah
nemu63 Ben 6+5 de kalp atışını duymuştum dünyanın en güzel sesiydi😍 ilk hareketini 17+5 de hissettim ama net olarak 21.haftada belli ettirdi kendini. Şu an 33 haftalık olduk şükür. Inş rabbim sonunu hayirla tamamlamayı nasip eder
ElifNilMom nemu63 kalp atışını normal ultrasonda mı duydun vajinal ultrasonda mi canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ElifNilMom Mom46 ya çok tatlı 😍🙈 sağlıkla gelsin inşallah siz bize göre baya büyümüşsünüz minnoşuz biz henüz 🤦🏻♀️😂
nemu63 ElifNilMom karindan duyulmuş bu cnm bende çok endişe etmiştim o haftada duyamam diye şükür duydum. Allah razı olsun bu arada inş bütün hamileler sağlıkla hayırla kucağına alır rabbim isteyen herkese de nasip eylesn
Mom46 ElifNilMom inanın zaman öyle hızlı geçiyor ki sizde birgün gözlerinizi bebişinizin tekmesiyle açarsaınız 😍❤️
zntrkn ElifNilMom canım benim ilk haftalardan beri var kanama olmadığı sürece panik yapmıyorum artık 🥰 sende sağlıkla al kucağına bebeğini 😘
Mom91 Ask_H 5.haftalıkken mi MaşaAllah ne iyi duymuşşunuz😇bende 6.haftayı bekledim sabırsızlıkla yarını bekliyorum baklaım 6+5olacak inşaAllah bizde duyarız 🥰
Pilatescadisi ElifNilMom 6+3 te karından ilk kalp atışını duydum canım, 16. Haftada cinsiyet öğrendim ve 17. Haftada ilk hareketleri başladı 🧿
41esra ElifNilMom 6+5 de duydum bende ilk 🙈 bu cumartesi gidip biraz daha uzun dinlicez💜mucize resmen
Karadenizf 6+3 de vajinal ultrasonla kalp atışını duyduk cumartesi kontrolüm var 9+2 olacağım sizce bariz şekilde görebilir miyim? Somut bişeyler görmeye ihtiyacım var 9. Haftada bebek alelen görünür mü?