Miray61 Ladygirl çok yakıyor ilk gün ben pazartesi banyo yapıp yaptırdım canım ve bu ay ovulasyon testi aldım daha gelmedi inşallah gelir de yarın onada başlarım bide eşim keçiboynuzu özüde kulanıyor inşallah olur bu ay
Miray61 Ladygirl sendemi kullanmak istiyorsan banyo yapıp yaptır bence bide yumurtlamadan önce yapıştır inşallah gebe kalırsın
Gkhnm97 Ladygirl canm ewet beldeyken iliski olacak yumurtlama zamanima 1 gun kala yapistirdim baya yakti ilk gun ama sonra gecti 2 gun kaldi belimde
Miray61 Aliss_36 gerçekten nasıl yaptınız onuda anlatım bize belki faydası olur Allah razı olsun canım şimdiden 😘😘
Aliss_36 Miray61 canım o kadar uzunki... sana eskiden açtığım postumun adını söylim ordan oku olurmu. Postun adı Hamile kalöak istetenler okuyabilir
Miray61 Aliss_36 merhaba birsey soracaktım ben yakı kulandım akşam çıkartım 5 gün durdu çok kaşınıyordu ve zor kalktı ve onu kaldırdım hep sivilce olmuş resmen yaslananıyorum
Mom36 Miray61 bende 4.5 gun filan kamişti yaki alirken pehlivan yakisi alirsan daha iyi olur diyerleri hemen kalkiyo fazla durmuyo