Begonvil Elif1717 bende içiyordum. Hamile olunca birden tiksinme geldi içmeye çalışınca midem kalkıyor. Umarım sizde tiksinme gelir
Verdam Elif1717 bende birakamayanlardanim ama bir aydir sigara almiyorum kendimi zorladim keske basta yapsaydim simdi esimden bir iki tane iciyorum kendi paketim olunca cok iciyordum suan 35 haftalik oldum sende oyle dene istersen
MelekEzgi Elif1717 Ne olur bırakmaya çalışın. Bende hamileliğim boyunca içtim. Ultrasonda solunumu güçlüydü bir problemi yoktu ama sırf o sigara yüzünden doğumhanede çocuk doktoru muayene ederken kızımı yüreğim ağzımdaydı. Doktor sağlıklı diyene kadar öldüm öldüm dirildim. Ne doğurduğuma ne de evladıma kavuştuğuma sevinebildim. 😞 8 gün oldu doğum yapalı. 8 gündür içmiyorum. Şimdi de içtiğim günlerin vicdan azabını yaşıyorum. O kadar masum ki. Görmüyoruz diye zarar vermiyormuşuz gibi geliyor ama insan kucağına alınca anlıyor. Umarım siz de bırakabilirsiniz. Çok zor biliyorum ama çabalayın ne olur. 😢
Seymaert Elif1717 ooo sigara kullanmayanlar linç eder şimdi. Hiiiç yorumları okumadan Bi yorum da ben yazam. Bende içtim hamileliğim boyunca bırakamadım. Yada nefsime hakim olmadım ne derseniz deyin. Resmen sigara aşeriyordum denedim ama olmadı gece uyku uyuyamıyordum. İçtim bende devam ettim. tabiki bırakmayı dene sana kimse sigara kullan diyemez. Senin evladını senden başka hiç kimse düşünemez. Tamamen sana kalmış güzelim linçlere de kulak asma 🙄
Aslishan Tgcy Umarım tiksinirsin bende olmadı birde insanlar içme dedikçe sanki daha çok içmek istiyormuşum gibi hissediyorum kötü bir durum 🙄😔
Tgcy Aslishan evet öle oluyor bende bekliyorum belki 6. Haftada keserm diye yada kalp atışını duyunca şuanda kendimi sıkmak istemiyorum sıkınca daha cok içesim geliyor bilmeseydim daha cok içicektm çnk en azndan ozaman direnirim almıcam birgün denicem olmadı eşimde yanımda içmicek falan
Sldmrt Elif1717 ben 6. Haftada bir tiksindim 14 haftalık olduk hala tiksiniyorum. Tiksinme olmasaydı benim de bırakmam zordu :( darısı sana kuzum Allah kolaylık versin. Ben sana vicdanına dokunacak şeyler söylemicem çünkü seni çok iyi anlıyorum. Olabildiğince azalt bırakırsın umarım.
Ozqemrt pelinsss oofs süte daha kolay geçiyor canım bende aynı hayalle yaşıyorum ama doktorum içmiyorsun demi demisti hayır doğumdan sonra ilk işim dedim plesanta bebeği koruyor anne karnında bile emzirirken kesinlikle yasak didiii :(
Ftszgn Ben de içiyordum ogrenir ogrenmez biraktim iyi ki bırakmışım dusuk riskim cikti rahim boyum kısaymış doktorun ilk sordugu sigara oldu,eger içiyor olsaydim Allah korusun kaybedebilirdim. Nolur bırakın 😇🤗
Baloglum93 Sigara kordon yaşanmasına kireçlenmesine sebep olup erken doğuma sürüklüyor tabi illa sende de olucak diye bişi yok ama tedbirli olmalısın ben bi akşam sigara içerken kusmaya başladım tiksindim o dk bıraktım inşallah sende tiksinirsin
Ozqemrt pelinsss 🤣🤣 sorma canım ama bi taraftanda bağımsız olmak hoşuma gidiyor yani o zorunluluk yok ya büyük özgürlük onu sevdim kahve ictim sigara yemek yedim sigara o beni yoruyormuş mesela böyle keyfim yerinde ama el alışkanlığı tabi
Byza Elif1717 bende 20 haftaya kadar içmiştim bebegim doğdu erken doğum oldu ve daha kucağıma alamadim 9 gündür kuvezde solunum sıkıntısı var acaba içtiğim sigaralardan mı diye düşünüyorum bir an önce bırak bence
Dibeee Byza sigara icmeye inde bebegi küvez de kalıyor solunum sıkıntısı oluyorkendinisuclama canım ictigin İcin direk aklına o gleip sucluluk duyuyorsun Allah kucagına almayı nasıp etsin