GizPek Niddy şimdi de yemek yiyemiyorum tiksinmem devam ediyor yemekleri de kendim yapmak zorundayım. tam tahıllı ekmek yiyorum o da max 2 dilim işalah Almam çok 😐
Niddy GizPek tiksiniyosan almazsın o zaman ya iyi bari:)) sağlıklı seyleri tuketmek icin zorla kendini yinede
GizPek Niddy öyle yapıyorum kuruyemiş işkencesi yoğurt yeme işkencesi tavuk yeme işkencesi daha da neler neler 😳😂😂
Angello Niddy 85le hamile kaldim suanda 92 kiloyum 28 haftaligim bnide zorlamaya basladi yavas yavas agirlastm
Mucizebebegim3 Niddy 80 le kaldim ilk 3 ay 2 kilo verdim suan 28 haftaligm bugun tartldm 84 olmusum Doktor guzel kilo aliuorsn ama yinede dikkat et kendnde kilolusun dedi
bilaloguzunannesi Niddy 79 la hamile kaldım suan 84 kiloyum şuan 24+3 günlüğüm inşAllah bir sorun olmaz ama ben sezaryen düşünüyorum bir de kıyafet sorunu oluyor istediğim birşey bulamıyorum
Niddy bilaloguzunannesi kız ben 103kiloyla kiyafet buluyorum sen nasıl bulamiyosun😂 lcw hamile reyonunda çok guzel pantolonlar tunikler bluzler kazaklar oluyor bide bizim burda outlet var cok ucuza alıyorum