Betulcukur55 Meliha_nur hallettim canım Allah a şükür bişey çıkmadı ama bağırsağındaki hafif parlaklık var kendi doktoruna gidince bi danış dedi inşallah bişey yoktur
Betulcukur55 Deletedmom0096 228 di ama ben şimdiki aklım olsa 100 200 daha gazla verip özele giderdim beş on dk anca duruyorsunuz resim vericek misiniz dedim senin doktorun fazlasıyla verir zaten dedi
Sumeyye19112 Deletedmom0096 bana hemen iki gün sonraya randevu vermişlerdi ama yogunluga da, bağlı olabilir
Meliha_nur Betulcukur55 a kim baktı canım sen gebe odasına mi girdin yanlışlık vardır yanıma geleydin ben hallederdim
Betulcukur55 Meliha_nur Fatma hanım diye sıra aldım ama çok az tuttular beni içerde ya hiç de konuşmadı
Meliha_nur Betulcukur55 yok kız ben ilk gittiğimde çok ayrıntılı baktılar ama nasıl biriydi sana bakan gen C kapalı zayıf miydi dün gri eşarp var di basinda
Meliha_nur Betulcukur55 hımm ama suda olabilir canım kendi baktığı için bi proplem görmediyse eğer gerek görmez ama benim 2 detaylimdi rapor yalan hocam bi bakın pleklemsi değili kalbi delik değil filan dedim sadec pleklemsi dedi