Fdle Betulcukur55 mustafa Başbuğ gitmiştim ben fiyat olarak biraz pahalı ama gayet işin de başarılı bir prof.
Cz34 Betulcukur55 Ben erciyeste 400 e yaptırdım en uygunu bu sanırım ve doktor çok hoşgörülü dinleyiciydi tavsiye ederim bu fiyattan aşağısıda hümada var ama ayrıntılı ultrason fotoğraflarını vermiyorlarmış görümcem 1 ay sonra alıcam dedi daha alamadı vermediler dedi dün hümada 250 erciyeste gidip baktırırsan bir tane resim veriyorlar ve raporunu veriyorlar
Sumeyye19112 Ben randevu bulamadığımdan fakültede yaptıracagım ama gününüz varsa şehir hastanesine yeni periantolog gelmiş. Ayrıca kendi doktorum da prof Tuncay Özgün'ü önerdi Alanında iyiymiş ben maddi açıdan gidemedim.
Safiyeerdall Sumeyye19112 bende fakültede yaptırmıştım çokta memnun kaldım, aynı özelde gibi ilgilenip hem kendisi bakıp hem bana anlatıp göstermişti😊 umarım sizde memnun kalırsınız🙏
Betulcukur55 Sumeyye19112 fakülteyi aradım ben detaylı ultrason u yapmıyorlar burda kendi muayene leri var dediler fakülte de yapılıyor mu
Betulcukur55 Fdle benim doktoruma a onun ismini verdi aslında ama fiyat olarak biraz pahalı geldi bana 😒
Sumeyye19112 Betulcukur55 hayır daha bugün gittim. Cuma detaylı için randevu verildi. Yanlış bilgi verilmiş size
Fdle Betulcukur55 evet canım pahalı biraz ama işinde çok iyi 45 dk sürdü incelemesi her detayına baktı
Safiyeerdall Betulcukur55 yok yok asıl fakültede yapılıyor, önce erkilete gitmiştim ya şehir hastanesi ya fakülte dedi fakülte daha iyi bence, normal randevu aldım detaylı ultrason içinde randevu verirmisiniz dedim o şekilde girdim ben 😊
Safiyeerdall Betulcukur55 aramayın internete yazın Erciyes üniversitesi hastanesi randevu diye, sonra kaydolup giriş yapın orada internet üzerinden istediğiniz saat ve güne randevu alabiliyorsunuz 😘
Cz34 Betulcukur55 hümanın yanındaki özel erciyes canım ☺️ Ben kayseride yeniyim bilmiyorum tıp fakültesini sizden duydum ☺️
Cz34 Betulcukur55 doğru ya ondan arıyorsun burdan aynı kaderi paylaşıyoruz ama tecrübe edindim biraz gidip gelip doktorda çok değiştirdim ben 😂
Betulcukur55 Safiyeerdall bu randevu alırken gebe odası 1 jinekoloji falan diyo hangisinde sıra alacağız acaba